365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

30

maaliskuu 2010

16

COMMENTS

nude spring nails

Written by , Posted in Lifestyle

o.p.i.
Lakkasin kynteni kevätkuntoon O.P.I:n kynsilakalla, sävy on Hopelessly in love. O.P.I on mulle aika uusi tuttavuus, mutta nyt paria lakkaa testanneena voin sanoa olevani tyytyväinen. Noin 15euron hinta tuntuu paljolta kynsilakasta, mutta kaksi lakkakerrosta pysyy päällyslakan kanssa pitkään siistinä. Stockalta ja Sokokselta O.P.I:n lakkoja saa suhteellisen usein kanta-asiakastarjouksista, joten niitä seuraamalla voi päästä vähän halvemmalla.

Täytyy näköjään ottaa käsien rasvaus taas jokailtaiseksi tavaksi, se on vähän jäänyt ja sen näkee – iho halkeilee ja kynsinauhat kuivuu. Täytyy muuten taas hyödyntää tätä bloggailua ja kysyä teiltä, osaatteko suositella mulle hyvää ja suhteellisen edullista päällylakkaa?Oma alkaa loppua, eikä se edes oikeasti taida olla päällylakka…

Lisää luettavaa:

16 Comments

 1. 2points
 2. Anonymous
 3. Ida
 4. Anonymous
 5. Anonymous
 6. Irina
 7. jennimarika
 8. jjasmi
 9. Ida
 10. Ida
 11. Anonymous
 12. Ida
 13. Anonymous
 14. Ida
 15. Anonymous
 16. Ida

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *