09042010

lifestyle
16 kommenttia
Iiiiiiiiiiiiiii

iiiiiii

Eilen oli kiva ilma ja kiva päivä, syötiin Laurin kanssa ekaa kertaa jätskit ulkona tänä keväänä ja istuskeltiin puistossa kun aurinko paistoi niin kivasti. Kuten ekasta kuvasta voi huomata, vähän häikäisi jopa! Leopardihuivi on ollut käytössä ostosta asti ja tykkään siitä kovasti. Tästä päivästäkin tulee kiva – nään ihanaa Elinaa pitkästä aikaa ja sitä ennen menen koululle palauttamaan loput kuvistyöt jotta lukio olisi sitten ihan oikeasti ohitse.

Luin eilen illalla Erlend Loen Muleumin loppuun ja oon aivan ihastunut – kirjoittajan kirjoitustyyliin, mutta myös siihen, että voin pitkästä aikaa lukea jotain muutakin kuin koulukirjoja tai niitä pakollisia romaaneja, jotka piti lukea äidinkielen kursseja varten. Tosin en minä koskaan Seitsemää veljestäkään tainnut saada aloittamista pidemmälle… koiraveljekset ajoi asian ;– )

Ps. En tiedä johtuuko tää keväästä vai mistä, mutta oon alkanu tykätä Chisusta ja Jenni Vartiaisesta vastoin mun aiempia ajatuksia?!

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Täällä toinen joka on hieman koukuttunut Chisuun ja Jenni Vartiaiseen, toisin kuin aikaisemmin… Ehkä se on tää kevät sitte :-D

  2. UU, oot söpis! Se on varmaan kanssa kevään vika, että Chisu ei ärsytäkkään mua enää :D

  3. Chisulle mä en lämpene, mutta Jenni Vartiainen iskee kyllä! :) Ja oi tuota ihanaa Tampere-maisemaa tuolla taustalla, ikävöin!

  4. Erlend Loen "L" on myös tutustumisenarvoinen. Oikeastaan eräs lempikirjoistani.

  5. Aah, viime keväänä nappasin Loen Muleumin kirjastosta mukaan ja olin ihan myyty! Monet kerrat nauroin kirjan mustalle huumorille. Oletko lukenut saman tekijän Supernaiviin?
    Suosittelen, vaikka en sit oikein ole löytänyt muita yhtä hyviä kirjoja tältä kirjottajalta.

    Vartiaisesta olen tykännyt aina, mutta Chisun lauluääntä oon aina jotenkin vieroksunut. No kerran kuuntelin kunnolla ja eikä se sitten hullummalta kuulostanut. No, yleensähän se on niin et ei tykkää jostain ensin yhtään, mutta muutaman kuuntelusiedatyshoidon jälkeen musiikki alkaa vaikuttaa jopa mukavalta.

  6. onpa kivat vaatteet! mut mä vihaan chisuu jotenki yhyy:::D mut jenni vartiainen on just hyvä

  7. ihana toi huivi! pitäis itekin löytää joku tuon tapainen..
    ja kiva blogi! :-)
    -noora

  8. mullaki on ihan sama et oon alkanu tykkää chisusta ja jenni vartiaisesta vaik aiemmin en melkeepä voinu sietää kumpaakaa, pistetää kevään piikkii ;—D

  9. Hah pakko kommentoida tuota Seitsemää veljestä, kun se joskus äikänkurssilla piti lukea.. Eka luin parikymmentä sivua ja katsoin netistä juonet tms, mutta sitten viimeisenä iltana tuli olo että ei hele pakkohan tämä on "yleissivistyksen" vuoksi lukea ja tankkasin sitä aamuyöhön :D 7 veljestä on kyllä aivan yliarvostettu kirja!!

  10. JOOOOO ihan sama juttu Chisun ja Jennin kanssa! Voi luoja mitä ihmisjoukon välistä telepatiaa :D:D Noh, laitetaan sen kevään syyksi :)

  11. noona,hahahah kai se on kevät sitte:-DD

    Milja, u-uuu;-) mitä ihmettä, enkö olekaan ainoa!? kreisiä, sen on pakko olla kevät!!

    tuijja, voi että, Tampere on kyllä ihan kiva, etenkin kesäisin, muulloin se lähinnä ärsyttää…. :-D kaikki tapahtumat täällä on emot vs hopparit tappeluita, kuten viime viikonloppuna=)=)

    May, oi, kiitos tiedosta! Aion kyllä lainata Loea lisää, Supernaiivi on pitänyt lukea n. 4 vuotta sitten jo…

    Mirette, oho kiitos!:-D

    tiitii, en ole, vaikka on kyllä tuhat kertaa pitänyt. En vaan oo koskaan löytäny sitä kirjastosta ja oon näemmä liian laiska varaamaan sitä…

    Haha, noinhan se tuntuu menevän:-D Tosin muistan miten viime kesänä inhosin Baden Badenia kun se soi koko ajan radiosta työpaikalla ollessa:–D haha

    mariya, hihii kiitti!:-D mä en oo koskaan erityisemmin lämmenny niiden musiikille, mutta nyt oon ihan innoissani!

    noora, kiitos!:–) tommoset isot ja keveet huivit ovat kyllä varsin täydellisiä. :-)

    Anonyymi, huh huh, pakko kai se on pistää kevään piikkii:-D

    Anonyymi, no siltä vaikuttaa:-D Se oli sekava ja äääh en tiiä. Osa klassikoista on kyllä lukemisen arvoisia, mutta toi ei kyllä kolahtanu millään tapaa. Koiraveljekset oli ihan yes:-D hehe

    stapler, hahahha, tää on kyllä tosi hassua:—D Ehkä niiden musiikki sit on niin ilosen keväistä, että siitä ärsyyntyy muuten………? No ei ees oo…. höh en tiiä:-DD

  12. Erlend Loen kirjat on ihan mahtavan sulosia! suosittelen ehdottomasti "Supernaiivia" <3

  13. 156, joo, se mun pitäs todellakin lukea:–D Onneks Lindalla on se, joten voin lainata sen siltä.

  14. Erlend Loen kirjat on ihan huippuja, luen L teoksen joka kesä. Chisu ja Jenni Vartiainen on kans huippuja :——–)

  15. karo, voi että, munki pitää ettiä toi kirja ku sitä on nyt jo pari kehunu! Ja Erlend Loe vaikuttaa niin hyvältä :–)