365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

11

lokakuu 2010

9

COMMENTS

niin että vastaantulijat joutuivat väistämään

Written by , Posted in Lifestyle

up all night
search of a
ssss 
live for

Huh, viikonloppu oli lauantain osalta railakas ja jännä, sunnuntai sen sijaan hieman väsynyt, mutta illan kruunasi kyllä Hei, kuule Suomi! -konsertti, aiiii että tykkäsin. Kylmät väreet, olisi tehnyt mieli laulaa mukana jatkuvasti, mutta lauloin vasta vikojen biisien mukana sillä jos ei muutkaan niin en minäkään…… Säikähdin, että olen poistanut kaikki Ultra Brat koneeltani, mutta pitkien etsintöjen jälkeen ne löytyivät ulkoiselta kovalevyltä, onneksi! Yli 80 kappaletta Ultra Brata jälleen ipodissa, nyt kelpaa kuunnella musiikkia pitkillä bussimatkoilla.
Postauksen kuvat ovat vanhoja, vuodelta 2008, jolloin kuuntelin Ultra Brata enemmän kuin nykyisin. Kuvissa näkyvä asu oli tuolloin yksi lemppareistani, haha, ovatpa mieltymykset muuttuneet – tosin nuo kengät ottaisin takaisin koska vain (hmm ehkä pyöreämmällä kärjellä, tosin…), harmi etteivät ne kestäneet kahta talvea kauempaa.

Eipä tässä muuta, kivaa maanantaita!

Lisää luettavaa:

9 Comments

  1. iidjå-j
  2. Anonymous
  3. krts
  4. Ida
  5. Nea
  6. Ida
  7. krts
  8. Ida
  9. Anonymous

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *