365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

30

tammikuu 2011

19

COMMENTS

virallisesti punapää

Written by , Posted in Muoti

helalivet

Heippahei kaiffarit! Värjättiin mun hiukset tässä pari päivää sitten ja nyt, alkujärkytyksestä toivuttuani ajattelen, että on nää kai ihan kivat :- D Värjäyksen jälkeen fiilis ei ollut yhtä innostunut, lähetin Miljalle viestiä, että nyt meitä amispunapäitä on kaksi,hahah! Oon värjännyt samalla sävyllä aiemminkin, mutta tulos oli tällä kertaa huomattavasti aiempaa oranssi, kummallista. Kuvista on poistettu vähän punaisuutta, joten mun tän hetkinen hiustenväri ei vielä selviä näistä – se on oikeasti vieläkin oranssimpi. Erityisesti oman väriseen juureen tuo väri tarttui oikein urakalla, muualla se näyttää ihan hyvältä. Ehkä se siitä tasoittuu, kun vielä pari kertaa pesen hiukset.

Yllä (huonosti) näkyvissä tamineissa kirmasin Kaisalle istumaan iltaa ja sieltä Yo-talolle Big Popin 12v. synttäribakkanaaleihin. Oli ihan mukavaa, mutta olen erittäin pettynyt siihen, ettei dj-tyypeillä ole meidän toivebiisejä – ei Laaksoa, ei Markus Krunegårdia, ei Croockers ft Yelleä eikä monia muitakaan huippuja, plää! Jalkaan pääsi Mangon aleista löytyneet leopardiballerinat ja muut kamppeet ovatkin sitten vissiin melkoisen tuttuja – ei sillä, että niitä edes juurikaan erottaisi tuosta kuvasta…

Pst. Arvon tänä iltana Very Me -kilpailun voittajan, joten pysykäähän kuulolla!;- )

Lisää luettavaa:

19 Comments

    • ida365
  1. Eve
    • ida365
    • ida365
    • ida365
  2. juuulia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *