365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

29

huhtikuu 2011

12

COMMENTS

OLYMPUS + STREET STYLE

Written by , Posted in Muoti

Indiedaysin ja Olympuksen katumuotikampanja on käynnistynyt tässä jokin päivä sitten ja kuvagalleriaan onkin jo alkanut päivittyä kuvia tyylikkäistä tyypeistä. Olen mukana kampanjassa ja olen kuljetellut kameraa tiiviisti mukanani viime päivien ajan – tyylikkäiden ihmisten bongailu on toisinaan melkoisen hankalaa, etenkin kun ihan joka tilanteessa ei millään voi pysäyttää ja pyytää kuvattavaksi. Sääolosuhteetkin asettavat rajoituksensa sekalaisista vuorotöistä puhumattakaan, mutta onnekseni satun tuntemaan muutamia hyvin tyylikkäitä tyyppejä, joista on ollut helppo aloittaa.

Lindan kuva löytyy jo kuvagalleriasta – kannattaa käydä katsomassa muutkin kuvat ja äänestää omaa suosikkia, sillä kaikkien äänensä jättäneiden kesken arvotaan Olympuksen PEN E-PL2 -kamera! Tuo kamera on siitä jännä, että se menee pokkarikamerasta kokonsa puolesta, mutta siihen voi vaihtaa objektiiveja, joten laatu on pokkarikameraa parempi. Siinäpä vasta täydellinen ratkaisu meille, jotka emme halua tyytyä pokkarikameroiden laatuun, muttemme haluaisi kantaa painavaa ja tilaa vievää järjestelmäkameraa aina mukanamme.

street1

Linda

Sen lisäksi, että te voitte käydä äänestämässä meidän bloggaajien ottamia kuvia, pääsette te itsekin osallistumaan katumuotikuvien jakamiseen lukijakilpailussa, joka löytyy kampanjasivuston alareunasta. Lukijakilpailussakin on jaossa Olympuksen E-PL2 -kamera voittajalle- niin kuvan ottajalle kuin kuvassa olijallekin, aivan kuten pääkilpailussakin. Nyt sitten vain omia bongauksia lähettämään, siellä ei pyöri vasta kuin yksi kuva, joten oman otoksen saa aika hyvin esille ;–) Joko muuten olette löytäneet omat suosikkinne, vai odotatteko, miten galleria tulee täydentymään?

Lisää luettavaa:

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *