365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

6

kesäkuu 2011

20

COMMENTS

Yo-juhlissa

Written by , Posted in Kauneus, Lifestyle, Muoti

Viime lauantaina juhlittiin Lauria, se sai nähkääs myöskin tuon komean kotsan päähänsä! Itsehän sain lakkini vuoden aiemmin ja koska joku toivoi kuvia mun yo-juhlista, niin täältäpä löytyis: fiiliksiä aamuisen kampaajakäynnin jälkeen, tyytyväinen lakitettu ja juhlapäivän tamineet.

tiriririri

tiririri2

Alunperin aikeissa oli pukea se kirpparilta löytynyt pitsimekko, mutta päädyin sitten kumminkin tuohon mun enkelimekkoon, koska olo on siinä mukavampi. Tuossa mekossa ei tarvitse vetää vatsaa sisään herkkuja syötyään eikä varoa vilauttelua, vaikka aika kovasti tuo tuulessa hulmusikin – ei kuitenkaan käynyt Marilynejä! Kenkinä mulla oli mokkanahkaiset kiilakorot, jotka on supermukavat muuten, mutta tekivät jalkoihini kuusi rakkoa, sillä ne olivat jalassa ekaa kertaa ilman sukkahousuja :-(

Tajusin etten oo kirjoitellut mitään Remingtonin Pearl Wandista, vaikka oon ostanut sen ajat sitten ja kaiken lisäksi tykännyt siitä superpaljon. Täytyy korjata tilanne piakkoin, mutta voin jo nyt todeta, että tykkään ja suosittelen! Kestävimmät kiharat, mitä mulla on koskaan ollut. Myös lauantaiksi loihdin kiharat tuolla ihmevekottimella ja nukutun yön jälkeenkin ne olivat vielä niin hyvässä kunnossa, että niistä sai tuuhean ja sievän nutturan. Mä en ole edes onnistunut polttamaan näppejäni kovinkaan montaa kertaa, vaikka mua sillä peloteltiinkin :-D

Hih, kiersittekös te monissa juhlissa ja mikäli saitte lakin tänä vuonna, niin millaiset juhlat oli? :- )

Lisää luettavaa:

20 Comments

  1. karssu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *