365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

14

heinäkuu 2011

21

COMMENTS

Hälsningar från Stockholm!

Written by , Posted in Lifestyle, Matkailu, Muoti

kalenteri+passi

åhlens

meat packing

shopping

Tulin juuri kotiin Tukholmasta, jossa vietin pari päivää ystäväni luona. Vaikka olenkin kävellyt jalkani kipeiksi, nukkunut oudoissa asennoissa kapealla patjalla ja syönyt epäilyttävän määrän lisäaineita ja e-koodeja, on kasvoillani kestohymy. Miten Tukholma voikaan olla niin kaunis?! Ja hitsi miten hyväntuulinen on, kun vastaantulijat ovat kauniita ja ymmärtävät mitä sanonta vähemmän on enemmän tarkoittaa. Tukholma on yksi lemppareistani, vaikka olen nähnyt monta muutakin ihanaa kaupunkia. Täytyy myös sanoa, että vaatetarjonta on niin paljon parempaa Tukholmassa kuin Suomessa, löysin yhdessä päivässä kaksi vaatekappaletta, joita olen metsästänyt Suomesta (ja nettikaupoista) ties kuinka kauan!

Koska matkustin yksin, vertailin eri matkustustapoja oikein urakalla ja päädyin valitsemaan lennot Tampereelta Tukholmaan ja takaisin perinteisen laivamatkan sijaan. Hintaa lennoille tuli yhteensä n. 115e kun laivamatkat ja junat olisivat maksaneet nekin reilun satasen yhdeltä hengeltä naispaikalla, jolloin samassa hytissä kanssani olisi ollut kolme randomia… hmhh, ei kiitos :- D En muutenkaan tykkää laivalla matkustamisesta, se on niin hidasta, laivat ovat likaisia ja täynnä humaltuneita keski-ikäisiä, yök. Lentokoneella olin perillä 55 minuutissa eikä edes tarvinnut matkustaa Pirkkalan lentokenttää kauemmaksi! Blue1:lla on hyviä tarjouksia alle 25-vuotiaille, siksi minäkin pääsin matkalle noin edullisesti.

Lisää luettavaa:

21 Comments

  1. s
  2. kathy
  3. Anonyymi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *