365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

27

heinäkuu 2011

32

COMMENTS

She does what the night does to the day

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti

shame for us to

ssunnnkisseeeedd

Me oltiin eilen kuvailemassa Miinan kanssa rantakalliolla, juuri sopivasti auringonlaskun aikaan. Kunhan saan kaikki kuvat muokattua, teen isomman kuvapostauksen, mutta  tähän hätään eilistä asua. Päivällä huitelin menemään kevyessä kesämekossa, mutta illalla vetäsin jalkaani Beyond Retrosta löytämäni korkeavyötäröiset farkkushortsit. Höpisin aiemmin, että tein kaksi superhyvää löytöä Tukholmasta – no, nämä shortsit ovat toinen niistä! En ole löytänyt Suomesta tarpeeksi pieniä, mutta Beyond Retrossa tärppäsi, jes! Siitä toisesta superlöydöstä saatte kuulla hetken päästä ;-)

Oranssi neule on ostettu keväällä Monkista, tennarit ovat Vansin ja hattu H&M:stä. Ajattelin joskus, että shortsit eivät näytä kivoilta sukkisten kanssa, mutta olen todellakin muuttanut mieltäni, kuten näkyy. Mitäs mieltä te olette?;-)

translation: We took some lovely photos last night with my friend Miina. More photos coming soon! Yesterday’s outfit: orange jumper MONKI, high-waisted denim shorts BEYOND RETRO, shoes VANS, bowler hat H&M.

Lisää luettavaa:

32 Comments

  1. roosus
  2. sannna
  3. Jade
  4. Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *