365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

22

elokuu 2011

56

COMMENTS

I tried to say that’s not the only way

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti

tylsää tylsää

lindubii

pahizzz

maailmansöpöimmättytöt!!!

pumpumpuumm

mmiiinubbii

Tui tui miten söpöjä kamuja mulla oikein onkaan! <3___<3 Noiden yllänäkyvien kanssa olin vähän jorailemassa lauantaina ja nyt on superhuono olo! Lauantaina alkanut kurkkukipu ei todellakaan hellittänyt kaiken sen tanssimisen, laulamisen ja huutamisen seurauksena ja flunssa iski oikein kunnolla päälle, höh. Onneksi oli niin loistava ilta ja mahtavia tyyppejä liikenteessä, ettei juuri jaksa surettaa – olisihan se flunssa varmaan kuitenkin jossain vaiheessa iskenyt. Nyt vaan inkivääriteetä hunajalla, sipulista tomaattikeittoa ja valkosipulileipiä sekä monivitamiinipilleriä nassuun<3 AAah ja illalla vihdoin eka osa siitä vikasta Potterista, sit voiski mennä katsoon sen vikan leffan ihan elokuvateatteriin!!! Vikaksi tärkein kysymys: Korpinkynsi, Rohkelikko, Luihuinen vai Puuskupuh?!?

Lisää luettavaa:

56 Comments

 1. Aino
 2. mennienni
 3. Bede
 4. janni
 5. llala
 6. emma
 7. eve
 8. jutta
 9. Dee
 10. Epi
 11. meeitsi!
 12. ompompoo
 13. Manko
 14. Amppeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *