365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

23

syyskuu 2011

16

COMMENTS

TRIPLE

Written by , Posted in Kauneus

notttr

triple

Olen ihan supervakuuttunut mun Feelunique-tilauksen sisällöstä! Kaikki testaamani tuotteet ovat toimineet yhtä lukuunottamatta odotusteni mukaisesti! Ihan kaikkia tuotteita en ole vielä ehtinyt testata, mutta tässä olis yks lemppari teille, joilla on sekaiho, ja haluatte nopeasti imeytyvän päivävoiteen.

Benefitin tuotteet ovat olleet ripsiväriä lukuunottamatta supereita (ripsivärikin olisi muuten bueno, mutta se varisee supernopeasti). Tämä kosteusvoide on öljytön ja sopii kuvauksen mukaan kaikille ihotyypeille. Minun sekaihollani se on toiminut kuin unelma – kosteuttaa hyvin, mutta ei jätä ihoa kiiltäväksi ja imeytyy supernopeasti! Enää ei tarvitse odotella viittätoista minuuttia aamuisin ennen kuin pääsee sutimaan meikkiä naamalle :- D Lisäksi tuossa on suojakerroin 15. En voi olla pitämättä söpöstä pakkauksesta, kyllä se vaan niin on, että voide tuntuu paremmalta kun sen voi annostella hienosta purkista!

Olen todella iloisesti yllättynyt tilauksen sisällöstä ja koska tilaus sujui näppärästi, aion jatkossakin täydentää kosmetiikkavarastojani Feel Uniquesta käsin. :–)

Lisää luettavaa:

16 Comments

  1. -jenna
  2. Malla
  3. Laura
  4. Aga

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *