when i walk alone i’m hoping for things unknown

lifestyle, muoti
60 kommenttia

never let me go

Viime kesänä, tai oikeastaan alkusyksystä kai, oltiin vähän lähdössä jortsaileen hattu- ja parkajenginä

polkupyöräilemässä

Metsästimme Lindan kanssa auki olevaa pizzapaikkaa eikä mitään meinannut löytyä. Syötiin kalliit pizzat hotellin aularavintolassa ja oltiin onnellisia

manhattan

Huh, olin niin onnellinen tuolla vilskeessä. Saanko mennä takaisin!?

ttkkv

Tämä syksy on kestänyt superkauan!! Tähän aikaan viime vuonna oli lunta ja paljon enemmän miinusasteita.

lispertti2

Linda shows her skillzzz!!!

ipu lipu

Nuoria ja naiiveja, vai kuinka?

OhlLAla

3

JEE tyttöset ja dogi ovat päässeet kuvaan mun, miinan ja jutan 3 x 20v -synttäreillä! Herranen aika, täytän ihan kohta 21……

mörderer

Aika tuima! Tää on pari kesää vanha, muistan että olin Jutan ja Kaisan kanssa keinumassa tuolla noin ja muista kuvista päätellen oltiin iltavillissä.

i got my rhymes

lights t

home

JEEE koti ja elviira-pupu(lamppu)

pirun hurja

Siis hurjista hurjin!!!

20111123_003b.jpg

Tämä kuva on otettu edesmenneellä puhelimellani………………………………………olen palannut takaisin aikaan ilman nettiä kännykässä ja siihen että kaikki tekstarit tulevat erillisinä eikä oo viestihistoriaa ja siihen että tolla ei voi kuvitellakaan ottavansa mitään kuvia ja että se ei edes hitto vie toimi!!!!!! Älypuhelin, I need youuuu!! Kertokaa mulle minkä ostan?!? Emma sanoi että Iphonessa maksan ihan liikaa brändistä  ja suositteli Samsung Galaxya ja kuulemma htc (sanoin lindalle puhelimessa thc…….) on aika lelu?!

miljuri eetu

TIRI TIRI Eetun oma yllärikuva ja Miljurikin tallentuneena filmille!

i

menu

Viikko sitten olin ihanilla syntymäpäiväjuhlilla, söin mahani täyteen herkkuja ja näin pitkästä aikaa ihania sukulaisia!

jorden

Piknik ja yo-juhlista jääneet skumpat hyötykäytössä, hehehhe. Ompas mulla lyhyet hiukset ja aika kiva väri päässä!

back

4630938401_c7c880cf77_o

Voi mikä suloinen kesä tuletko pliis pian

jag älskar dig

Onko tämä nyt sitä rakkautta?!

kahvikestit tai tee tai viini

lahdess

Maman kanssa Lahdessa toissatalvena varmaankin, sillä eihän mulla ole ollut otsista eikä noita vaatteita aikoihin!

uuu¨¨

1lipsuu

Voi miten pieniä!!! Tämä oli jänskä päivä, Lindalla oli treffit vähän niinku ja me Miinan kanssa kihistiin innosta hahahah!!

6

AIAi miten onnelliseksi tulen vanhoja valokuvia katselemalla! Mieleen tulee kaikkia ihania parhaita kivoja hassuja kreisejä muistoja. Hahah, naurettiin Lindan kanssa taas yksi päivä sille, miten joku aina välillä pyytää että voisiko nähdä Puukkohupparitytöt-blogin, koska ”se oli niin ihana”. Pitäisiköhän näyttää joskus ja kysyä sitten että onko aika kullannut muistot, me meinaan luetaan sitä välillä niin huvittuneina ettei tosikaan :– D

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Uuu mitä kuvia! Tuo kesäkuva on sydäntäsärkevän ihana. Voi lämpö ja valo ja vihreys, teitä saa taas oottaa aika monta kuukautta…

    Mää oon ajatellu ostaa ensimmäisen älypuhelimeni tässä lähiaikoina, kun vanha Nokia ei enää tahdo toimia. Hankin varmaankin iPhonen, koska mun kone on MacBook ja ne toimii niin kivasti yhdessä. Se on varmasti totta, että Applen tuotteissa maksetaan vähän myös brändistä. Toisaalta mulla ei oo niiden toimivuudesta mitään valittamista, eli kai hintaan sisältyy myös laatua. (Se kyllä surettaa, että elektroniikkaostokset on aina vähän epäeettisiä. Kaikki puhelimet tehdään jossain kamalissa kiinalaisissa tehtaissa. :( Mutta ilmankaan ei pärjää…)

    1. No älä muuta sano, kesä voisiks pitää kiirettä?! Mun on kova ikävä!!!

      Jep, munkaan vanha varapuhelin ei pelitä kunnolla ja kun ehdin jo tottua vanhan puhelimeni superominaisuuksiin tuntuu toi vanha ERITTÄIN kömpelöltä!! Ja jep, niin, mutta olisi kyllä hyvin hankalaa pärjätä ilman :–s

  2. Senkin hupsu miten ihania kuvia laitoit tänne! Minä oon ainakin pyytänyt puukkisblogia esille, koska luin sitä alusta asti silloin ja aaaw mitä muistoja ensimmäisistä blogeista tulee mieleenkään mitä olen lueskellut silloin. :—-) Ps. kesä on ikävä sinua. Ja kun ollaan vielä samanikäisiä (-91), niin on ollut hauska seurata sun ja teidän blogeja. (–:

    1. Ai että, ihana sinä!:-D katsoin just sun blogista että sulla on sama puhelin kuin mikä mullakin OLI….buhuu:-(

      Hih, voi että, tuo on kyllä varmaan nostalgista, koska minustakin se on :- D Olispa kiva löytää jotkut semmoset blogit mitä sillon luki ni salasanojen takaa!!

  3. Kivoja kuvia! Ehditan samsung galaxy s, itelläni on sellainen ja olen ollut _tyytyväinen_! Se istuu todella hyvin käteen, toisin kuin hieman suurikokoisempi sisarensa (samsung galaxy 2) ja on muutenkin erittäin helppokäyttöinen, eikä hintakaan ole kohtuuton:-) Suosittelen!

    1. OO, kiva tietää! Olen kuullut paljon kehuja noista galaxyista mutten ole perehtynyt vielä olleskaan niiden eroihin enkä oo hipeltänyt yhtäkään missään kaupassa!!! :-) kiitos siis vinkistä!

  4. Ihania kuvia! Noissa kaikissa on vaan sellainen ”tunnelma”… ää ei voi muuta sanoo kun että oot tosi hyvä valokuvaaja!

    Voisitko muuten tehdä tuon sivupalkin ”tilaa” kuvan kampauksesta tutorialin? Oon yrittäny ite väkertää jotain tuon tapaista, mutta kun ei onnistu, niin sitten ei! ;)

    1. Voi kiitos, ihanasti sanottu! Osa kuvista on kavereiden ottamia, nuo missä minä olen, minulla on taitavia kamuja myös!

      Voisin periaatteessa joo jos saan sen onnistumaan uudelleen :-DDD se oli nimittäin sattuma joka piti ikuistaa, hah hhaa!!! Mutta lupaan yrittää kunhan tässä ehdin!

  5. Selailin just eilen kans kaikkia vanhoja kuvia ja voi juku että tuli kesää ikävä.. tulis nyt edes lunta niin pääsis nauttimaan talviaktiviteeteista, haluun niin paljon esim luistelemaan oi! Nyt ei viitsi ees mennä ulos kun siellä on vaan mutaa ja liian kylmä syksytakilla muttei tarpeeks kylmä et voisi talvitakin pukea ÄSH!

    ps. iphone ftw!

    1. No äläpä! Ja hitsit ”voi juku” kuulostaa ihanalta, tosi hyvä ilmaisu :- D No niiinpää, olispa lunta sitten edes, tämä pimeys alkaa vähän masentaa jo!:-(

      No niinpä…….?!!?!? wanttsss one

  6. ihania kuvia!

    mulla on sony ericssonin älypuhelin ja se on kiva :-) musta tuntuu että kaikki aina vaan unohtaa ericssonin mut se on mun lempparipuhelinmerkki!

  7. Vanhat kuvat on kyl parhaita. Välillä vaan istun yksin himassa nauramassa kun pengon kaikkia kovalevyn aarteita :)
    Mut kesäikävä on kyllä ihan kamalaa, tulis ees lunta niin olis kunnon talvi eikä tällänen välikeli. Käytiin viime viikonloppuna roomassa kamujen kanssa ja siellä pärjäs välillä t-paidalla ja oli niin kesä oi että. Tahtoo takas pussikaljalle Tiberin rantaan…
    Mä en kyllä tajua älypuhelimista mitään, vaikka oon kyllä pikkuhiljaa alkanu sellasta haluamaan. Ennen mul oli vankkumaton vakaamus et kännykällä pitää voida soittaa ja lähettää viestei, mut nyt kun kaikil kavereil on jotai hienoi omppupuhelimia ja oon tutustunu niiden ihmeisiin, niiin hups kun yhtäkkiä itekin TARVITSEN sellasen…

    1. Niin on!! Mäkin harrastan tuota, tulee usein hillitön kesäkaipuu :-)

      Ai ettäää, mäkin tahtoisin jonnekin minireissulle, se olis superpiristävää!!! Mulllakin oli tuommoinen mieli joskus, se on kröhööhmmmm vähän muuttunut!:- D Se vaan on ihan mielettömän kätsyä kun voi tsekkaa tärkeitä sähköposteja päivän mittaan!

  8. älä ainakaan sitä nokian halppista (n. 100e) puhelinta. ruma, mutta kestävä. lagii aika paljon ja musiikkisoitin sekoilee :d

  9. Ihania kuvia! Älypuhelimista: iphone on ihan hyvä mutta sillä ei pysty tekemään kaikkea mitä esim android puhelimilla voi, vaikka netissä. iPhone myös menee rikki paljon herkemmin kuin monet muut. Itselläni on HTC: Desire HD ja on toiminut tosi hyvin ja ei mene rikki alumiinikuorien sun muiden takia :) Kamera on aivan mahtava HTC:ssäni. Kannattaa ostaa ominaisuuksien ja omien tarpeiden mukaan eikä vain brändin ja ulkokuoren.

    1. Kiitos!:-)
      Ja joo, tuosta Emmakin sanoi, mutta mietin just sitä että mitkä ne jutut on, mitä ei voi tehdä? Että onkohan ne semmoisia, että niillä ei oo juurikaan väliä vai ei?

      Jep, todellakin! Mulla on kyllä appleista hyviä kokemuksia mutta tiedän että hifistelijät ainaski kritisoi niitä, heh :-D

  10. ihastuksenhuokaus (varsinkin pupukuvalle) !

    voi ida voisitko tehdä videopostauksen :—-) mietin niin usein, miltä sun ääni kuulostaa.
    joo joo jooko !!

    1. Voi apua, hihi!

      Oon joskus vannonut etten tee ikinä videopostausta jossa puhun, mutta saas nähdä :– D Jossain tutoriaalissahan se olisi fiksuakin, hehee, pitää katsooo!!!!

  11. Mulla itellä on ollu käytössä kohta vuoden verran HTC:n Desire HD, enkä kyllä oikeesti keksi pahaa sanaa siitä. Eli voin kyllä lämpimästi suositella ainakin sitä. Miehellä on Samsung Galaxy S 2, se ite kyllä tykkää, mutta mun mielestä se on jotenkin tosi sekava, HTC vaikuttaa paljon helppokäyttösemmältä.

    1. :-) okei!! hyvä tietää. mä en ole päässyt hiplaileen mitään noista käytännössä, veikkaan että se vaikuttaa aika paljon ostopäätökseeni myös!

  12. Oonko se ollut minä joka sanoi että HTC on lelu? :–DD Voi olla että se desire on parempi kuin mun wildfire….. tätä mun puhelinta en ainakaan alkuinnostuksen jälkeen kehu! Viestien kirjoittaminen on hidasta, koska ohjelma tökkii, ja kamera on HUONO. Sitten on sellaisia vikoja mitkä liityy soittamiseen ja puheluiden vastaanottamiseen, mutta ne voi johtua liittymästäkin. ÄH, inhoan tekniikkaa!!!!!! Mut ilmankaan ei pärjää. Faen!

    1. ET!!! Vaan joku muu muistaakseni :-D hahah, voi että, sunkin innostuksesiko on hiipunut, möö! Mä en muista tosiaan että kuka tuosta mulle sanoi, olikohan joku töissä? Mutta joo, ehkäpä kallistuisin Samsungiin ja Iphoneen ehkkk!!

      1. Joo ei se älypuhelin ollutkaan niin älykäs kuin etukäteen ajattelin. Mua harmittaa etten hommannut iPhonea -siinä on paljonpaljon parempi kamera ja Hipstamatic HAHAHAHAAAA :–DDD

  13. ”Onko tämä nyt sitä rakkautta?!” Ei vitsit, sait hymyn mun huulille kuvalle tekstineen! :) Ihana ♥

  14. Päätin tänään että kumman ostan Nokian uuden N9:n vai Iphone:n, ja tulin siihe tulokseen että Iphonen! Toi Nokia on kuitenkin aika riski kun se on vasta tullut markkinoille ja ties mitä ongelmia siihen vielä tulee ja löysin Telefinlandin sivuilta edullisen tarjouksen tosta Iphonesta, käy kurkkaamassa :)!

    1. TRUEE!! Jeea, en haluis ostaa kytkyllä siks että tekniikka vanhenee jne mutta tuolla oli joo kyllä paras näkemäni tarjous iphonesta!:–)

  15. iphone <3 mulla oli ennen tätä samsung wave, ihan kiva ja kestävä (alumiinikuori), mutta bada-käyttis oli ihan typerä. rouvalla oli joku eka samsung galaxy (en muista mallia tarkemmin) ja se oli aika kiva muuten mutta jökitti tosi pahasti. huono kapasiteetti vissiin.. iphonesta ei oo paljoa pahaa sanottavaa. toi safari nettiselaimena tässä on vähän palikka ja tietääkseni muuta ei tähän vielä ainakaan saa, mutta melkein kaikkia useimmin käytettyjä nettisivujakin voi käyttää sovelluksien kautta (mm. fabo, bloglovin, tumblr, vr, ymsyms). totuushan on että lasinen näyttö ja takaosa menee helposti palasiks, jos paljon tapana puhelinta heitellä, mutta toistaseks on mulla ainakin kestänyt jopa yhteenotot kaksitoistakiloisen koiran kanssa, että tiedä sitten :D saahan tähän silikonikuoret (myös puu, nahka ja muita löytyy ko vaan selaa ebayta) ja kyllä mulla ainakin on hyötyä noista kuorista. ja synkkaa kivasti macin kanssa myös :) eli suositelen!

    1. Millä lailla se oli typerä? Onks noissa galaxyissä sitten eri käyttis vai? :-D oon ihan kujalla, kaikki vinkit on tarpeellisia,hehe!:- D

      Joo, iphonen perusvikoihin taitaa kuulua toi heikko lasinen näyttö jne….. aaakss en tiiä kestäiskö se mulla, oon kyllä aika huolellinen onneks!! :- D Macia ei ole, joten sekin mietietyttää, mutta toisaalta ei oo monella muullakaan jolla on iphone :-) pitää kysellä! kiitos vinkeistä!!

  16. Osta Nokia, N9:ä on ainakin paljon kehuttu! Itsellni on N8 ja se on kyllä toiminut ihan moitteettomasti, en voisi enää elää ilman sitä ;)

    1. Hahaa, kyllä noihin ovelasti tottuu kaikkien hienojen ominaisuuksien takia!:- D

      En tiiä n9:stä, pitäis voida hiplaa sitä jossain!!

  17. aijettä ! vanhat kuvat on aina niin vinkeitä :—–D tuli ihan itsellenikin mieleen teidän puukkohupparitytöt-blogi, se kun oli eka blogi, johon eksyin aikoinaan, kun olitte sen aloittaneet!! se oli aivan mahetsu!

    ja iphonea suosittelen, ei pärjännyt nokian uutuudet kun sellasta sain tesmailla viikon ajan, apple vei sydämeni, ja vie varmasti sinunkin jos siihen päädyt :—–D

    1. Hihii, eikös vaan :—D Ja mitä puukkohupparityttöihin tulee, niin sä olisit sit yks niistä jotka vois kertoa että onko aika kullannut muistot!!!! En nimittäin usko että se enää nyt olis niin mahetsu hahahaha :’-DD

      Haa, hyvä tietää!!!

  18. äh, ei saa tehä näin pitkii postauksia, liikaa kommentoitavaa! :D mistäs nyt alottaisin.. hienosti muokatut pyöryläkuvat! (enkä nyt tarkota lomoja) ja jos meet nyciin, nii otat mut mukaan, kunhan skipataan luonnontieteellinen museo…
    muistan ton kuvan susta verkkatakkiasussa ja lindasta melodicapaidassa, olitte mun mielestä niiiiin kuuleja! (oottehan toki vieläkin!) muistan kans ton vikan kuvan koko postauksen, olitte jossain katolla ja kaikki kuvat oli hauskoja, haha! oon hyvämuistinen stalkkeri..? :D
    ja sit vielä viimeiseen aiheeseen, puhelimeen! pakkohan sitä iphonea on suositella, kun se iteltäki löytyy.. htc:sta tai samsungista en osaa sanoo mitään, mut ainakin mun kokemuksen perusteella apple voittaa nokian n8:n ihan 6-0! (älä kerro mun poikaystävälle, jolla se luuri on…..) onhan se kallis, mut en mä enää vois vaihtaa muuhun! tietty asiaan vaikuttaa se, et mun kone on kans mac, nii on niin yhteensopivat että! ja ilman et yleistän, nii applet on yleensä tehty tosi helpoks käyttää (tyhmät jenkit EIKU).. :D

    1. Hahaa, eiku just hyvä siis!!! Sun vanhat kommentit onki kivasti hukkunu kaikkien kilpailupostausten sekaan, tarvii ettii ne, ctrl + f!!!

      JOOO otan siis todellakin joo!!!!! Isä oli vitsaillu äidille nykin matkasta – vakava asia, ei saa vitsailla olleskaaN!!!!!! >:–( JEE kiitti kehuista!!! Olen otettuna niin ku näin ^___^

      Hahaha, ihan sairaan hauskaa että muistat tommosia!!! Noi on kyllä kivoimpia kuvia mitä sillon ollaan otettu ja ne on jääny mieleen hyvin koska ne on ollu kivoja päiviä muuteski!

      Hahaa, hyvä tietää!!! Koska Nokia tietty joo kuulostais ihan kivalta vaihtoehdolta mutta kyllä applekin houkuttais!! Samsungi taas innostaa kun sisko on kehunut niin kovasti, hahaa :- D en tiiä, olen lost in älypuhelinviidakko!!!!! EN KERRO sille joo, secret!!!! shh!!!

      Hahaa joo ja mä olen ajatellut että seuraava kone on mac niin ois senki takii YEZZ!!

      1. no just niin, ctrl + f on ystävä!
        ei tommosesta asiasta saa vitsailla, muuten innostuu turhaan ja ja ja!! ilkeetä! :((
        ja sanot(te) mitä sanot(te), oli puukkohupparitytöt ihan loistaaava! :D ja varmasti olisin sitä mieltä vieläkin, nih! joo no suht pelottavaa, et muistan teiän postauksii niin hyvin.. idolit!(???) juu en tiiä..

        nii ja onhan toi nokia lumia jutska aika makeen olonen, mut sit toisaalta se on jo samaa hintaluokkaa ku ipuhelin, että tuotaa… parasta olis, jos sais ne testiajolle ku auton, vaikka kuukaus per puhelin, ja sit vois päättää!! varmasti myyjät tykkäis tästä, ei hitto, mun bisnesidea, äkkiä patentti vetämään!!! ja kiitos kun varjelet mun salaisuutta!! koitan sniikisti nyt kirjottaa, ettei se vaan ohimennessä lue mun kännykändissauskommenttia…

        once you go mac you never go back!!! (mut in my opinion 4s on ihan turha, kyl tällä nelosella pärjää ooooikein mainiosti! en siis oo koskaan nähnyt 4s:ää livenä, mut silti.. :D mikään ei minun puhelintani voita!!)

        niiiin ja mikä viimeks unohtu mainita, ku oli niin paljon asiaa, nii vanha ystävämme otsikko! luin ton ekan kerran nopeesti, cults-lasit päässä, et when i walk at night blaa blaa blaa, sit luin uudestaan et äh, eihän toi oo se.. en oo keskittyny sanoihin tarpeeks, nolO! eli hitsi vie, joku ehti cultsistaki vinkata sulle eka/löysit sen ite, ku se oli yks niist bändeist mistä MUN piti sulle vinkata! nyt olen kovin suruinen.. :( saiks tästä nyt ees mitään selvää.. ? :D eli pointti oli se, et eka katoin otsikost et jee, cults, sit luulin ettei ollukkaa, sit tajusin et onhan se. kylläpä selvensi!!

  19. Mulla on iPhone 4 ja musta se on oikeesti tosi selkee ja helppo käyttää, toisin ku jotku nokian. Mun kokemuksella ainaki Nokian on aika sekavia. Riippuu tietysti siitä mallista :–) iPhonessa on hyvät laadut kuvissa ja niin ihana käyttää :—) Suosittelen. Mutta en tiiä sitte niistä ZTE ja HTCstä että onko ne hyviä? Mutta iPhone on hyvä !

    1. haha, jooo, oli se nokian n900 välillä vähän outo ja sekava! epälooginen sanoisinkos. :-D Hyvä tietää hyvä tietää!!

  20. Itse halusin jossain vaiheessa HTC Desire S:n. Tuntuu että monet älypuhelimet ovat tosi isoja mm. Samsung Galaxy S ja S 2. Päädyin sitten ostamaan Viewsonic v350. Hyvänkokoinen ja ei ollut kalliskaan.

  21. itelläni iphone, toimiii moitteettomasti. macin ja ipadin kaa tosi helppo käyttää! tosin ipadista ja iphonesta kosta muisti loppu…ooops

  22. HTC Desire S – yhteinen taipaleemme on jatkunut lähemmäs kolme viikkoa. Tämä puhelin on mahtava, HTC ei todellakaan ole mikään lelupuhelin :D Itselläni oli aiemmin noita Samsungin vastaavia ja voin sanoa, että HTC vie voiton 6-0 :D

    1. Hahaa, kerrothan sitten myöhemmin, mikäli mielesi muuttuu? :-D Toivon siis kyllä ettei muutu, mutta ainahan yhteiselo alkuun on kultaisempaa ;-D

  23. Mä oon ihan koukussa iPhoneeni <333 Kamalaahan tämä on kun nyt helposti vaan pläräilee puhelintaan, aina kaikki älypuhelimen omistajat luuri kädessä hiplailee näyttöä… Ärsyttää vain miten äkkiä akku kuluu, mutta kun sen lataa joka yö niin ei se kesken päivää loppuun asti tyhjene. Kätevää myös kun on spotify tuossa, niin on soittolistat aina mukana, se on parasta!!! :–)))

    1. Voi etttää, mikä versio sulla on? Nelonen? Kolmonen? Neljä ässs? :-D mietin että minkä noista ostaisin jos appleen päädyn merkin puolesta….!!! Ja paljonko sulla on muistia, riittääkö se määrä mikä sulla on? Oon miettinyt 16G ja 32G välillä kun noissahan ei vissiin oo muistikorttipaikkoja eikks?? Aaaa Spotify puhelimessa olis <333333333333 HEI paketti tuli JUST apua IIKS meen repiin pakkaukset auki!!!! hihihii

  24. mulla on ihan se nelonen ja 16GB ja toi muisti riittää!! en oo kauheasti jaksanu latailla turhia appejä… kolmoset on musta nätimpiä ja varmaan pysyis lasi paremmin ehjänä ainakin jotenki mun logiikalla…. 4S on hauska kun siinä on se Siri, jonka kanssa voi puhua :—D mä kallistusin silti perus neloseen tai ässään, ottaa hyviä kuvia! varsinkin luonnonvalossa pärjää hyvin, hankin tämän kesän alussa ja kaaikki kesän hetket on tallentuneena tähän, ahh!! joo spotify puhelimessa on erittäin <3333333 ja hyvä että löysi perille, toivottavasti on mieluisia ;—-))