365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

11

joulukuu 2011

45

COMMENTS

But your lows will have their compliment of highs

Written by , Posted in Kauneus, Lifestyle, Muoti, Ruoka

Huhhu, nyt on aika mennä tutimaan, mutta sitä ennen parit kuvat viime viikolta:

milk dipping

Dippailtiin Dops-keksejä Emman kanssa samalla kun katsottiin Lost In Translationia (aaaah, yksi lempparileffoista). Onko nuo keksit jonkinsortin ilmiö?! :-D Olen huomannu että moni puhuu noista, mutten ole yhtään perillä mistä se on saanut alkunsa? Valaiskaa vähän hei!

mschic

Sain MSCHIC:ltä ihanaa postia!! Aai että, tuo paketti sisälsi mm. maailman parhaimman värisen oranssin huulipunan, supertuuheuttavan ripsivärin ja kolme sopivan sävyistä mineraalimeikkipohjaa. Lupaan kertoa näistä pian lisää, sillä olen aivan superinnoissani.En ole vielä ehtinyt testata kaikkia huulipunia ja meikkipohjiakin olen ehtinyt käyttää vasta parina päivänä, mutta oikein hyvältä vaikuttaa. Palaamme asiaan!

foodiiee

Hahaa, dippailtiin me keksien lisäksi vihanneksiakin. Tiesittekös muuten että mun kaikkien aikojen lempparidippivihannes on selleri?!:–D

maailman siistein paita

Maailman hienoin printtipaita, oikeasti. Kerron tästäkin lisää myöhemmin, sillä mun mielestä tää on niin hieno että tämä ansaitsee erikoismaininnan! Oon niin iloinen että löysin tämän, se on täydellinen.

KOTZONE

Ne pizzatreffit Lindan kanssa. Napoliin oli järisyttävä jono, joten nälissämme suunnattiin tien toisella puolelle Kotipizzaan. Kotzonet maittaa kyllä nekin. Ja hahahah, arvaattekos mitä, tänään oli TAAS pizzatreffit!! Saatiin Lindan kanssa kutsu Natan herkkupizzojen ääreen (joista kylläkin pisteet Jarnolle – kiiitos, oli herkkua!) Pispalanharjulle ja ai vitsi kun olikin kivat juor …eiku pizzatreffit! Ens kerralla on vuorossa brunssitreffit mun kotikolossani.

bustier top

HAH, yli kaksi vuotta kestänyt metsästys on päättynyt – löysin itselleni VIHDOIN bustier-topin (rintsikkatopin? korsetin? minikorsetin? korsletin? braletin? MIKÄTÄMÄONSUOMEKSI)! Tätä on kuulkaa etsitty, en tajua miten missään ei myydä näitä? Tai sit jos myydään, niin jollain järkyttävällä kuosilla tai ihan kummallisen mallisina. Tämä on ihana, se on edestä mustaa samettia, siinä on kultaisia niittejä ja se on oikean kokoinen, JES.

systaaah

Hihii, mie ja Emma!

thyynyi

Minun uus unikamu, pöllötyyny Monkilta! Kiitoksia, pöllökamu sulautuu uuteen ympäristöönsä paremmin kuin hyvin.

meee blurredhhhg

Huh, nyt suihkuun ja sitten nukkumaan että jaksaa herätä aamulla. Huh hui millainen viikko taasen tiedossa, kiirettä pitää! Onneksi kohta on joululoma :–D

Lisää luettavaa:

45 Comments

  1. jdhfkjd
  2. Nea
  3. Natalia
  4. Jii
  5. tsipe
  6. essii
  7. oreoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *