365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

31

tammikuu 2012

41

COMMENTS

And pray that all of their pain be champagne

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti, Musiikki

1

2

4

Minulla ja Lindalla oli tässä yhtenä iltana photoshootit rappukäytävässä. Lindalla on uusi makea irtosalama, mutta koska minä en osaa käyttää sitä ja en ole muutoinkaan tottunut salamalla otettuihin kuviin, päätin vähän överimuokata noita kuvia, heh. Oon istunut koneella väsäämässä koulujuttuja reilu kolmisen tuntia joten ajattelin mennä pitemmittä puheitta asiaan ja jatkaa sitten niiden parissa. Ensiksi aloitin tekemään päivän parhaat -listaa, mutta aika pian huomasin, ettei siinä ollut mitään järkeä – kyseessä oleva lista ei ole kovin monipuolinen.

 

Joten siis otsikoikaamme uudelleen,

MUZALISTA olkaas hyvät:

 

WZRD – teleport 2 me VIHDOIN kokonaisena!!! Albumin julkaisu kylläkin lykkääntyi miltei kuukaudella mutta mutta…
– M.I.A.:lta on tulossa uutta matskuu, Bad Girls kuulostaa hyvältä! En malta odottaa musiikkivideota, joka ilmeisestikin julkaistaan tän viikon perjantaina.
– Lana Del Reyn Born to Die -albumi tulikin näköjään samantien Spotifyhin bonusraitoineen kaikkineen, nauttikaa!
– Tämä saattaakin olla jo vanha juttu, mutta jos ette ole kuulleet Miike Snow uusinta kipaletta, niin kuunnelkaa. Lykke Likin on mukana Black Tin Box:lla, meitsi diggggaillee!!
– Holy Ghost!:n Hold my breath, ohh yes:

Ei muuta tänään, minä jatkan ahertamista! Kertokaa toki jos löysitte uusia lemppareita noiden suositusten joukosta tai jos teillä on mielessä jotain uutta:-D! Mun blogin hallitsivimmat aihepiirit ovat tällä hetkellä musiikki ja huulipunat, jos ette vielä ole huomanneet, hahH HA

Lisää luettavaa:

41 Comments

  1. roosa
  2. kukka
  3. juliaangelika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *