365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

10

helmikuu 2012

35

COMMENTS

I DONT BELIEVE IN ANYTHINGGGGG

Written by , Posted in Kauneus, Lifestyle, Muoti, Ruoka

365 ida copy

365 days with

Ekan kollaasin vasemman alareunan kuva nappastu Ne Toiset Opiskelijabileet -sivuilta ja tokan kollaasin oikea alareuna Lindan ottama, loput omia!

 

1.  Testasin miltä tän hetken haipeimmat hiukset näyttäis mulla – hahah, ihan passelilta ainakin kun on muokannut ihon lähes valkoiseksi! Pinkit latvat kiinnostais OIKEESTI silleen niinku sitä semmosta väriötökkää käyttäen….. eli siis ei tod mitenkään pysyvästi, semmonen viikonloppulook vaan?

2. Tilasin alennetun t-paidan ja pipon CTRL:lta ja oon nyt kulkenut koko iltapäivän kotona ne päälläni (ja totta kai paksupohjaiset kengät jalassani). Varsin onnistunut tilaus siis.

3. Ne Toiset Opiskelijabileet ja me valtaamassa tanssilattiaa luokkakavereiden ja Lindan kanssa, kuinkas muutenkaan, hah.

4. Tämän päiväiset ruokaostokset – ostin kanaa ekaa kertaa vuoteen!!!!!!!!!!!!! En syö kanaa kovinkaan usein, vaikka tykkäänkin siitä jos se valmistetaan kunnolla. Se on kuitenkin melkoisen turha elementti ruokavaliossani, joten olen vähitellen jättänyt senkin käytön aika vähälle. Tänään kuitenkin teki mieli kookoskanakeittoa ja yllätyin positiivisesti kun Stockalta sai yksittäispakattuja rintafileitä.

5. PUSUUU huomasin että MSCHIC:n facebook-sivuilla on melkoisen houkuttava tarjous – huulipuna ja rajauskynä yhteishintaan 20€! Normaalisti nuo olisivat yli kolmekymppiä, joten jos olette ihastuneet minun tavoin noihin pigmenttipuniin muttette ole vielä tilanneet, niin tässäpä vasta oiva tilaisuus. Täältä näätte miltä Hot Hot Pink näyttää minulla ja täältä miltä Dirty Santa, Juicy Orange ja Blood Orange.

6. Oopsie

7. Oopsie2 olin vihainen!

8. Kukkuu, mä ja mun mukasukkanauhasukkikset, en osaa päättää tykkäänkö noista vai en. Niissä on näet semmoista kukkakuvioo toi etupuoli, tykkäisin enemmän jos se olis yksvärinen sekin……. Noo, nyt on ihan liian kylmä tuollaisille sukkiksille että onhan mulla tässä aikaa miettiä näitä elämän suurimpia kysymyksiä.

 

SEMMOSTA! Mitäs teille kuuluu?!?!!?

Lisää luettavaa:

35 Comments

  1. emma
  2. Eve
  3. lauray
  4. lauray
  5. Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *