365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

19

helmikuu 2012

49

COMMENTS

[um:tsika:tsi:ki:um:phy]

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti, Ruoka

fjällräven

kånken

Sain viime viikolla tilaamani kameran kaukosäätimen ja päätin heti kikkailla sen kanssa. Tässä mun pienessä yksiössäni asukuvien ottaminen on hivenen haasteellista, mutta näköjään onnistuu ainakin tuommoisina palasina, hah. Asu on menneen viikon mukavuusasu – ei mitään kiristävää, puristavaa, hiertävää tai ahdistavaa. Päällä olikin yhtäaikaa monta tämän hetken lempparia: Nudien High Kait, CTRL:n rento t-paita, Monkin keltainen jättihuivi, selässä Fjällräven Kånken, ranteessa Casio (jota isäni pilkkaa aina kun näkee sen – todiste siitä että se on superkool, right???) ja jaloissa oli tietysti lempparikiilakorot Biancolta, jottei menis liian poikamaiseksi kumminkaan.

@kihveli550 karkkikadulla minun kanssa!!

Tässä olen Lindan kanssa Karkkikadulla. Ei kovin hyvä irttarivalikoima, mutta kelpasi jätskiannoksen koristeluun kummiski. Sopivin määrä irtokarkkeja on pussissa silloin kun pussi ei maksa euroa enempää. Mun on jo ikuisuus pitänyt tehdä irtokarkkianalyysi -postaus, sillä musta on hauska tietää mitä tyypit valkkaa karkkipusseihinsa! Meillä taitaa Lindan olla aika hc-maku karkkien suhteen, tai sitten monella kaverilla on aika nössö…. Meidän karkkipussin vakkareihin kuuluu mm. kirpeät peace-lätkät tai ne kirpeät kiinalaiset naamat, oranssit turkinpippurit (empiirinen tutkimus osoittaa että ne on parhaimman makuisia), pari pehmeää lakua tasapainoittamaan kirpeyttä, salmiakkia, pari hörökarkkia (esim. niitä keltamustia rinkuloita) ja ainakin yksi suklaa. Kirpsakka karkkipussi on kummiskin se juttu!

#shoeporn hahahah i've never used that tag before

Meillä oli eilen huruvalokuvailu-iltamat, otettiin kuvia rappukäytävässä. Minä ja minun paksupohjaiset kenkäni ja Linda ja sen bränikät tohtorit!!! Mä en osaa päättää tykkäänkö enemmän  pikkukukallisista tohtoreista vaiko kiiltonahkaisista – kun tajusin että isompi kukalliset on kankaiset ja pienempi kukalliset nahkaa, tuli ostopäätöksestä hankala, sillä isommilla kukilla varustetut oli kuosiltaan hienommat. MÖÖÖ hankalee, kiiltonahkaiset olisivat ajattomammat mutta kukalliset söpömmät, ähhh en tiiä.

Bought new #clipper #tea last thursday and it's supergood!!

Uutta Clipperiä! Kun ostin tämän torstaiaamuna, sanoi myyjä, että olen luultavasti eka koko Suomessa joka maistaa tätä uutta makua, tai ainakin eka Tampereella :-D Uutuksia oli vissiin kolme, toisessa oli takiaista ja sitä kolmatta en muista – tämä omenainkiväärihauduke on ainakin ihan superhyvää, suosittelen. Taisi maksaa reilun kolmosen Runsaudensarvessa. Onko kukaan muu ehtinyt maistella uutuusmakuja? Haluaisin tietää miltä se takiaishauduke maistuu!

Ps. Arvaatteko mitä tuo otsikko meinaa? Lähetän kasapäin pusuja sille joka arvaa oikein!!!!

Lisää luettavaa:

49 Comments

 1. tytteli
 2. janppa
   • janppa
 3. lauray
 4. shazz
 5. Viivi K
 6. anna_666
 7. Amppeli
 8. tiiu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *