365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

5

maaliskuu 2012

45

COMMENTS

Aamupalalla

Written by , Posted in Lifestyle, Ruoka

aamupala

idan aamupala

raparperijugurtti

Parhaat aamut on niitä kun on aikaa kunnon aamupalalle jonka saa nauttia kiireettä ja ihan kaikessa rauhassa musiikkia kuunnellen ja lehtiä selaillen. Mä olen juurikin niitä tyyppejä joiden päivät ei käynnisty ilman kunnon aamupalaa, aamiainen on mulle ehdottomasti se päivän tärkein ateria! Voi kamaluus miten kiukkuinen osaan ollan jos en jostain syystä ehdi syödä aamupalaa (semmoisia aamuja ei kyllä ole montaa vuodessa, onneksi….)!!

Mutta niin, esittelyssä uusin lempparijogurttini! Ahon jogurtteja (jugurtti? jokurtti? jukurtti? kielitoimisto huhuuuu, mihinkäs lopputulokseen siellä tultiinkaan?) saa Tampereella ainakin Prismasta ja muistaakseni olen nähnyt noita muissakin isommissa ruokakaupoissa. Nämä jugut ovat saaneet makunsa ihan oikeista aineksista eikä mistään keinotekoisista makeutusaineista, eikä niissä ole mitään ylimääräisiä e-koodeja ratkottavaksi. Nyt mulla on makutestissä luumu, sekin on hyvä muttei kyllä voita tuota kuvissa näkyvää raparperia! Paketit on oikein näppärän kokoisia yhden hengen talouksiin, ei ehdi mennä pilalle kun ostaa puolen kilon purnukoissa. Olen nyt parina aamuna syönyt tuota jugua maitorahkan kanssa (ikään kuin maitorahkaa maustamaan, se on vähän tylsää sellaisenaan) ja viskannut päälle pienen kourallisen erilaisia pähkinöitä – proteiinipitoinen ja maukas aamupala, sillä jaksaa!

Ps. Jälleenmyyjät löytyy täältä!

translation: I’m the one who’s day can’t start without a proper breakfast.

Lisää luettavaa:

45 Comments

  1. lits
  2. Noora
  3. Sophie
  4. Anu
  5. M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *