365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

2

huhtikuu 2012

50

COMMENTS

We’re catching bullets in our teeth

Written by , Posted in Kauneus, Lifestyle, Muoti, Musiikki, Ruoka

Oi mikä ihana sisäpiha #helsinki #punavuoriUntitled

Helsinki oli ihana, Punavuoressa käppäillessä tuntui hetken siltä, että olisi ollut jossain muualla kuin koti-Suomessa – liikennevalotkin olivat yhdessä kadunkulmassa ihan erilaiset mitä yleensä!! Majottauduttiin Blog Awardsien ajan uuden tuttavuuden luona pienimmässä ja söpöimmässä asunnossa missä olen ikinä käynyt, se oli hauskaa! Siellä yöpymisen jälkeen en voi enää väittää että eeeei mun luokse mahdu yökylään kun tää on niin pieni – aivan varmasti mahtuu :-D

ELÄYDYIN #helsinki #me #outfitAussie + Trendi #blogawards !!!

Minä laulamassa oopperaa, jodlaamassa, haukottelemassa….? Gaalaan lähdössä siis! Pirskeet oli ihan lähellä meidän majapaikkaamme joten oli superkivaa kun ei tarvinnut pakata mukaan vaihtokenkiä tai pukeutua miljoonaan vaatekerrokseen. Oli hauskaa katsoa Instagrammista Timin postaamaa kuvaa juhlapaikalta ennen sinne saapumista, VOI TÄTÄ NYKYAIKAA KUULKAAS

Fav gurrrlsss @mariannnan +++ @milju <3 #blogawards #party #helsinkiUntitled

Marianna ja Miljuri! Juuliakin oli meidän megessä, mutta kuvat joissa Julpukka on ovat valitettavasti julkaisukelvottomia – ilmeisesti kuvaajan (eli minun krööhöhömm) käsi ei ollut kovin vakaa, olen pahoillani. Oi vitsit, täytyy sanoa että Regina oli taasen vallan ihastuttava, oih voih. Regina + Eva & Manu ovatkin klubilla taasen parin viikon päästä Hang The DJ:ssä, pitänee pohtia joskos menisi tanssahtelemaan sinnekin.

Untitled#kiasma #katjatukiainen #art #lights #pink

Seuraavana päivänä käytiin Arezin suositusten perusteella Morrison’sissa kympin burgereilla – oli maukasta!  Mun lautaselta löytyi lohiburgeri ja ilahduin, kun lisukkeeksi saattoi valita ranskalaisten sijaan salaatin. Yöllä mäkkärissä popsitut ranskikset painoivat masussa vielä sen verran että ei tehnyt mieli niitä toistamiseen niin lyhyellä aikavälillä…. Maha täynnä oli kiva seikkailla Kiasmassa, hitsit miten kivat näyttelyt. Tuo Katja Tukiaisen vaaleanpunainen huone oli lempparein, nuo valot!!! Mitä tuossa seinässä muuten lukee? Paradisk? Paraduk?

#kiasma #artUntitled

Palauteseinä, sovelsin vähän!! Ja hei morjens, mäkin haluun tuommoiset valoputkilamppukirjainteksti -tsydeemit seinälleni vaikka…..

#easter #chocolate #eggs :: ei yhtään virpojaa, saanko syödä kaikki????#opi #nails #nailpolish #pastel

Eilen hummailin kotikotiin ja koska siellä ei ollut käynyt yhtäkään virpojaa, sain syödä pari suklaamunaa jes! Äiti oli löytänyt jostain hienoja pastellisävyisiä, mutta ihan yhtä tylsältä maitosuklaalta maistuivat mitä kaikki muutkin. Kun on kerran rakastunut tummaan suklaaseen ei taida olla paluuta maitosuklaan pariin. Testailin maman uutta kynsilakkaa siinä herkuttelujen ohessa, nyt mulla on vaaleanlilat kevätkynnet. Näytin kyllä just äsken salaa ikkunasta keskaria taivaalle ja pilville, veikkaan että tuo lumisade loppuu jos uhoan tarpeeksi!!!!

Otsikon laini on napattu tämän hetken lempparibiisistä, kuunnelkaahan!  Paras ai että

Lisää luettavaa:

50 Comments

        • tiiku
  1. J
  2. eevuska
  3. ira
  4. mia
  5. ann

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *