365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

17

huhtikuu 2012

24

COMMENTS

probleema:::: kinkkinen kuosi

Written by , Posted in Muoti

Löysin kivan hameen kirpparilta jee!!! #skirt #graphic #secondhand #5e

#outfit #skirt #crazyprint #friday13th #imalreadylate

#lowbackshirt #topshop #me found this #shirt again, yeee!!

 Skirt – 2nd hand (H&M), low back shirt – Topshop, golden watch – Casio 

Hihhii, löysinpäs superkivan hameen kirpparilta viime viikolla! Tykkään kovasti tuosta simppelistä kuosista mutta huomaan että tätä on toisinaan hippasen hankala yhdistellä. Mustat yläosat ja sellainen jännä tiilinvärinen body sekä farkku ovat varmoja valintoja, farkku toimii kanssa ja harmaa college-paita mutta esimerkiksi luonnonvalkoinen oli totally no no no ja hmmmmhpph. Oispa viininpunainen paita, sillä ratkeais moni yhdistelyongelma! Koulussa pidin tuota Topshopin t-paitaa joka toimii, mutta hippasen tylsä se minusta on. On siinä sentään tuollainen avoimempi selkä. Mutta niin, täten julistan viininpunaisen yläosan metsästyksen alkaneeksi!!

Lisää luettavaa:

24 Comments

  1. hy
  2. Agi
      • miina
  3. Eveliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *