MONKI AW12 PREVIEW

muoti, musiikki
21 kommenttia

Huh miten huumaavia paperikuvia tupsahtikaan postilaatikkooni muutama päivä sitten – tai jos tarkkoja ollaan, niin kotikodin osoitteeseen nämä tulivat, en ole näemmä muistanut päivittää osoitetietojani kaikkialle, hups. Paperisten kuvien mukana tuli supersöpö avaimen mallinen muistitikku täynnä pressikuvia virtuaalimuodossa, joten tässä olis mun lemppareimmat kuvat Monkin syksyn mallistosta! Mitäs sanotte, aika ihania, eikös? Haluan tuon silmäkauluspaidan ja tokavikassa kuvassa olevan mekon!!! Sininen pitsihame ja jalokivikauluspaita eivät ole nekään yhtään hullumman näköisiä. Abuaaa, lupaavalta näyttää!

79050004_lowres

79060009_lowres

78960027_lowres

79080030_lowres

78980020_lowres

79010002_lowres

79040013_lowres

79120001_lowres

79120003_lowres

Monki AW 12 pictures: monki press

Ps. Azealian 1991 EP löytyy Spotifystä!

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oi tuo vikan kuvan strassi paita näyttää mustakin kivalta ja samoin noi psykedeeliset pökät tuossa kuvassa, kun tytöllä on kruunu päässä!

    JA JESS Azealia spotifyssa, en ollukaan huomannut joten kiitos tästä!

  2. rakastan monkin vaatteita! mutta piruvie että ne on myös kalliita :D

    1. noooh, ei ne nyt niin kaliita kaikki ole onneksi :-) tosin kyllä polyesterpaidasta neljäkymppiä on ihan liikaa,höh:-(

  3. aiaiaiaii nyt näyttää kyl niin hyvältä että! sanotaan lyhyesti vaikka et ihastuin joka kuvan vaatteisiin ja kaikki noi naamiot ja inkkarihatut on niin tunnelmaanostattavia! löytyispä monki omasta kotikaupungista :C

  4. Koska nää on siis saapumassa kauppoihin? Tamperelainen täälläkin, harmi kun meillä ei ole omaa Monkia… Ajattelin piipahtaa Helsingissä kesäkuussa jos rahatilanne sallii (pirun VR ja kalliit hintanne !!) niin olisi kiva kotiuttaa ainakin noi kreisin oloset haaremit (?) :D

    1. Äläpä muuta sano>:-( HÖH! En tiedä koska, mutta spottasin instagrammissa jollain jo tuon yhden kauluspaidan,joten luulen että kesällä alkaa ripotella:-)

  5. jee azealia! paitsi harmikseni jumanji ei kuulunutkaan tohon eli joudun kuunteleen sitä edelleen youtubesta, buu.

    toi vika kuva on mun lemppari!

    1. NO niinpä, höh!:-( oisin kans toivonu jumanjin tolle,buu.

      ja niin munkin:-) se on myös tuon paketin kannessa missä paperikuvat tuli,oi.

  6. ei hitsi että tykästyin tohon toka vikan kuvan mekkoon AAAA! ja muutenki sika kivoja juttuja ärr miksi en omista enemmän pennosia

    1. Jeeeeopp!! Vai onkohan vikas kuvas paita hm vai puhuks tokavikasta??? no kumminki! en tiiä onks noi vie kaupoisssaaaaa:-)

  7. uuu, mulle toi harmaa neule ja samassa asussa olevat pökät! coolioo! nyt pitäis sit toivoo et tulis jo syksy..? :D ehkä maltan oottaa.
    ps. olisin ehkä vähän kaivannu kuvaa siitä muistitikusta, haha :D

    1. nii ja uu kiitti azealia-vinkistä! meinas jäädä huomaamatta ku olit laittanu sen noin pienellä, testasit mun haukansilmiä..

      1. minä kerron: maltat odottaa HahA:D koska kesä <3_<3

        JA uuu, se olikin tarkkaavaisuuskoe se hehhaha! Instassa on sinulle kuva__matskuu, toivekuvaposti ehehhe!!

  8. huiii viikon tauko datailusta, ja tännehän on päivittynyt vaikka mitä!
    Huippua, että siellä ollaan päästy jo kesän viettoon!! Hihih itsehän tässä reissasin juuri viikon ja vielä toisen viikon ajattelin vähän ottaa omaa lomaa koulusta, kun kaveri tulee kylään, mutta sen jälkeen alkaa ihan sata_varmasti kunnon koulupanostus!!

    Hmmm pitää varmaan mennä kokeilemaan Näsinneula joskus syksymmällä, oon kyllä muuteskin ihan huonosti tamperelaistunu, kun en vieläkään oo saanut aikaseksi käytyä Särkänniemessä – ellei yhtä työpäivää jonain Maailman vahvin nalle -hahmona sitten lasketa…

    Sun pyöreille arskoille oon ihan kade, oma metsästys ei oo vielä tuottanut tulosta, miksei mitkään voi istua kivasti naamaan??
    HEiii ei saa mitään Monki-kuviii esitellä, tulee monki-ikävä! Onneks nää on sentään vasta syksyn mallistoo, ehkä ehdin apajille siis :D toi silmäkauluspaita on coool, jotain tollasta vois kyllä varmaan itekin askarrella aika helpolla, jos vaan jaksais…

    Hmm kehittävää tällain kommentoida monen postauksen juttuja yhteen paikkaan, mutta laiskuuteni puolustukseksi vetoisin siihen, että viime yönä tuli nukuttua max 1h ja selviydyin lentokentältä himaan ehkä reilu tunti sitten, että päiväunten maat kutsuuu… Pakko oli toki ensin vähän datailla pitkästä aikaa :DD

    1. Haha, ihana kilometrikommentti!

      Tuosta Monkista tuli mieleen, että toimittaisikohan nettikauppa sinne? Mutta kuten sanottu, nuo on syysjuttuja, joten luulis että ovat kesän lopulla osa ainakin vasta kaupoissa.

      Ja joo, särkkikseen ja heti!:-D näsinneulaan myös. Suosittelen molempia rakkaudella, Särkkis on kummiskin eka oikea kunnon työpaikkani, hiihi. Ja kyllähä sitä pitää kerskua muille että on käynyt tornadot sun muut ja moikannut pupuja eläintarhalla!!

      Oi voiii, kivaa oma loma -viikkoa kaverin kanssa!:–) kyllä se on ok syy lusmuta.

  9. Noi on kämäsen ihania noi monkin kuvat, miullakin on pari! Toi eka kaverikuva on ihana. Ja oh my, grande gracias tosta Azealian eepeestä! Awwwww!!!

    1. NO EIKÖ! Ihan parhaita. Pääsevät seinälle kunhan jaksan sisustaa, hah. JEEEE, hyvv!! kuuntelemmaan >>>

  10. Ah, I LOVE MONKI! <3 iihania varsinkin noi kauluspaidat. Ja noi kuvat muutenkin on jotenkin ihanan erilaisia verrattuna perus katalogikuvastoihin :) Inspiroivaa!