365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

23

heinäkuu 2012

27

COMMENTS

Kuuluu kuuluu

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti, Ruoka

Suloinen @bisousroosa Ojakadun Vohvelikahvilassa!!

Tässä me Roosan kanssa juonittiin Puistokirppistä Hämeenpuistoon Ojakadun Vohvelikahvilassa. Ojakadun Vohvelikahvila on semmoinen paikka, jossa suosittelen käymään, jos tekee mieli nauttia suloisen pienen kahvilan intiimistä tunnelmasta ja herkullisista vohveleista. Samalta kadulta löytyy myös kahvila Runo, josta saa superhyvää kaakaoo ja korvapuusteja! Täytyy muuten kertoa, että on ihan mielettömän kivaa tutustua uusiin ihmisiin, just niinkus Roosaan esimerkiksi! Käytiin viime talvena jostain syystä (paras musiikkimaku, hehe????) samoilla keikoilla ja samoina iltoina baareissa ja höpistiin aina jotain ja lueskeltiin toistemme blogeja myös. Kesän alussa käytiin yhdessä lounaalla ja nyt juonitaan tätä kirppistä yhdessä. Superia sanon minä!!!

#niceone #cool #posters #suosikki #demi no ei ny #vogue #elle #me #mirror #ei_kaljal #kaljaonpahaa #beersucks #ranutmaistuu

Hehee, O’Connellsin tyttöjen vessa hymyilytti – se on tapetoitu lattiasta kattoon lehtien mainoksilla :- D

#flowers #hemuli #pink #palepink #garden #hortonomi #sexytoes part II #fromwhereimstanding

Kotikotona on kiva käydä muistakin syistä kuin ruuan perheen takia – meillä on ihanan iso piha, jota osaa arvostaa vasta kun on asunut pari vuotta kerrostalossa. Äiti on tehnyt nättejä istutuksia ympäri pihaa, tässä yksi niistä.

Aloitin jo @bisousroosa !!! ;----) #kehräsaari #931 #puistokirppis

JEEEEE! Julisteet jaossa!!!

#superart #art #streetart #cutegraffiti #graffiti #liituilua #yötaide #nightynight #me #bunhead #pastels

Kaivettiin yks ilta mun liidut esille ja rullailtiin ja pyöräiltiin radan varteen piirrustelemaan. Oltiin ihan varmoja että joku mummo tulis huuteleen meille töhertelijöille, mutta saatiin tehdä tätä vesipestävää taidetta ihan rauhassa! Oi vitsit, suosittelen tätä rebelin oloista aktiviteettiä muillekin, piirrustelu on terapeuttista ja liiduilla saa kivaa jälkeä! Nämä liidut on Ikeasta lastenosastolta, ei maksaneet paljoa.

Pari kuulumis-kyssäriä teillekin tähän loppuun: onko joku teistä tulossa kirppistelemään meidän kanssa? Mikä on vohvelikahvilan paras annos, onko ne suolaiset hyviä ja kantsiiko Tampereen toista vohvelikahvilaa edes testata? Ja mitäs rebeliä te olette tehneet viime aikoina? Antaa kuulua!!

Lisää luettavaa:

27 Comments

  1. ee
  2. jii
  3. ellu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *