Tampereen parhaat salaatit

lifestyle, Ravintolat Tampere, ruoka
36 kommenttia

#halloumisalaatti HUHHU PARAS #931 #kehräsaari #tasty #wining & #dining #mieletön #megaiso #yummy #couscous #halloum

@kihveli550 n kaa #lounastreffit #businessmeeting #buzyladies #931 #kehräsaari

Jos halusitte tampereella hyvää salaattia niin 931 kehräsaaressa!!!

Huh hhu, olen löytänyt salaattitaivaan. Tampereen Kehräsaaressa sijaitseva 931 tarjoilee isoja ja maukkaita salaatteja alle kympin hintaan. Pieni lasillinen luomuvalkkaria oli alle vitosen ja nälkä lähtee takuulla. Kalasalaatti oli raikas ja kermaviilipohjainen kastike kruunasi sen, halloumisalaattia suosittelen kovempaan nälkään, sillä juustoa oli paljon ja couscous teki salaatista melko täyttävän.

Aukioloajat ja tarkka osoite löytyy täältä. En muuten ole yhtään varma onko paikalla jokin ikäraja käytössä, pääpaino 931:sessä kun ei ehkä kuitenkaan ole ruualla.

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. tietäväisen kommentti: ei löydy ikärajaa, sisään pääsee alaikäisetkin jopa viikonloppuiltoina! enintään tiskillä sitten saatetaan papereita kysellä mikäli jotain alkoholipitoista ostaa.

    1. JEEE, kiitti infosta!! Kerroin tämän jo serkulleni, joka innostui tästä faktasta kanssa :–)

  2. sun blogista iskee aina ”haluan tampereelle”-fiilis! tuokin paikka, vaikuttaa niin mahdilta. täytynee useammin hypätä junaan ja käydä moikkaamassa tampereen tovereita :)

    1. Voi eikä, kreisiä!:—–D Tuo paikka on kyllä aivan superihana, oon niin fiiliksissä siitä että mulle kerrottiin tuosta, ihan uusi tuttavuus näet!

  3. Ai vitsi sä aina esittelet kaikkii ihanii ruokia ! kuolaan instagramissakin niitä. Tässähän tulee nälkä vaikka just söin :–D

  4. Siis missä päin Kehräsaarta tämmönen paikka on? T: monta vuotta Tampereella asunut, eikä tiennyt tätä paikkaa.

  5. nom. tuota halloumiajuustoa on nytte hehkutettu niin monessa blogissa että mietin josko tämmönen juustovammanenki (kammoan kaikkea voimakkaan hajusta ja -makusta) vois kokeilla sen maistamista… näyttää nimittäin melko namilta.

    1. Hahaa, suosittelen! Se on aika suolaista mutta ei sillä tapaa voimakasta mitä vaikka homejuustot:-) Se on ihanaa salaateissa, huhuh!

  6. Jei, ihana kuulla ihanist paikoista! Muutan itse Tampereelle opiskelemaan nyt syksyllä, niin tiedän minne suunnata jos (ja kun) tekee mieli salaattia! :))

  7. jee uusia salaattipaikkoja ! nuo alle kympin salaattipaikat on välillä vähän kiven alla, niin aina kiva kuulla uusista paikoista :- ]

  8. Huh, näyttääpä herkulliselta! Pakko käydä kun mahdollisuus tulee! :—)

  9. jos ikinä eksyt hämeenlinnaan, niin koitappa Cafe Kanaa ja Cafe Kukkoa! ;) on kyllä parhaimmat salaatit ja ISOT mitä täältä suunnalta löytyy :p eikä hintakaan oo paha niin jättimäisille saldeille :D pienempi taitaa maksaa 7,10e ja isompi 8e :)

    1. HEi kiitos! on kiva tietää tämmöisiä vinkkejä etukäteen, koska paikan päällä ei koskaan tiedä minne mennä. Eipä oo kallista!:- )

  10. Tää on pelottavaa.

    Löysin tänne vahingossa tuolta ID:n yläreunasta, ja nyt mietin miksen ole eksynyt aiemmin? On aika hämmentävää, kun joku kuuntelee tismalleen samanlaista musaa kuin itse, dikkailee tismalleen samantyylisistä vaatteista, ja jopa astiasto tuntuu koostuvan aika samoista teemukeista ja kipoista kun meikkiksen… + ehkä randomein juttu ikinä, mulla on myös samanlainen laskinkin.

    :D

    1. APua, niinkö?!!? Hui kauhistus, ihanaa että löysit! :-D saat laittaa kommenttia jatkossakin, esim noita musavinkkejä ja muuta. Hihii, ihastuttavaa!!!

  11. Voi että tää sun blogis on ihana !!

    Tosi kiva että meiltä täältä Tampereelta löytyy kanssa kaikkee jännää, ettei aina vaan pk-seudulta:).Oon meinaan tosi huono löytään tältä mitään ihan super coolia, toisinkuin sinä ! Mutta täytyypi tää käydä tsekkaamassa kun ei kerran ikärajaakaan ole !

    1. Hihii, ihana, kiitos! Ja kyllä löytää kun vain etsii, onneksi voi vinkkailla muille näitä Tampereen hyviä paikkoja myös :-) Täällä ei oo kauhean paljoa mainitsemisen arvoisia lounaspaikkoja, mutta tää on ehdottomasti yksi niistä!