365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

24

elokuu 2012

14

COMMENTS

Ida vinkkaa!

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti, Musiikki, Sisustus

design on tampere, vila, tiiu helinäkuvat: 1. Design On Tampere 2. Vila 3. Tiiu Helinän facebook-sivut

Huh, tuleepa syksy aina kamalan nopeesti! Ei sillä että tämä kesä olisi ollut kovin helteinen ja kuuma, eroa kesän ja syksyn välillä ei juuri huomaa säiden puolesta. Tuuli on kuitenkin selvästi viileämpi mitä hetki sitten. Ja iiks, koulukin alkoi tällä viikolla, superjänskää ja kivaa tutustua uusiin ihmisiin ja saada arkinen rytmi elämään. Mulla olis mielessä pari kivaa juttua joista on jo hetken ajan pitänyt vinkata teille, mutten muka ole ehtinyt. Tässäpä tulee:

1. Tampereen neljäs Designviikko alkaa tänään! Ohjelmassa on vaikka mitä jänskää, mutta ainakin kantsii suunnata Hämeenpuistoon tänä sunnuntaina Vaihtovaate-tapahtumaan ja  Designtorille sunnuntaina 2.9.  Koko ohjelma löytyy tuon ylemmän linkin takaa, mahtavaa että Tampereella tapahtuu! Tuo Luottovaatteen järjestämä Vaihtovaate-tapahtuma kuulostaa ihan loistavalta – paikalle voi viedä jonkin hyväkuntoisen ja puhtaan tarpeettomaksi käyneen vaatteen ja saada vastineeksi itselleen jonkun muun vanhan vaatteen. Jotta hommassa olisi jotain ideaa, kannattaa valita vain sellaisia vaatteita, jotka itsekin ottaisi mielellään vaihdossa. Designtori taasen tarjoaa upeita nuorten suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita, asusteita, koruja ja sisustusjuttuja.

2. Iiks, minua voi tulla treffaamaan  Tampereen Vilaan Kick Off -päiville 7.9.!  Olen tuolloin paikalla tapaamassa teitä, auttamassa sopivien vaatteiden löytämisessä ja ihan vaan jutskailemassa. Olisi ihan hurjan kivaa nähdä TEITÄ sieltä ruudun toiselta puolelta, tulkaa moikkaamaan!! Myymälässä näytti jo nyt olevan vaikka mitä upeita syysjuttuja, erityisesti yksi digiprinttikukkapaita (juurikin tuo kuvassa oleva) jäi mieleeni… Lupaan kertoa teille lisäinfoa lähempänä. Hitsinvitsit, jännää!

3. Uusin musiikki-ihastukseni on suloinen  Tiiu Helinä , johon tutustuin juuri hetki ennen Flowta. Tiiu Helinää löytyy hyvin Soundcloudista, omia suosikkejani on Muuri ja Susi. Tiiu Helinää voi tulla kuuntelemaan Monsters Of Poppiin 22.9.! Onko joku muukin ihastunut?:-)

Lisää luettavaa:

14 Comments

  1. inkeri
  2. ee
  3. Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *