365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

28

elokuu 2012

27

COMMENTS

a little too much

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti, Ruoka

#BLINGBLING #casio #shiny #jewel #gemstones #harakka en voi mitään sille että kaikki kimaltava kiinnostaa.... #coffee #filippinos #goodmorning ☕

Uus kimaltavahihainen villaneule löytyi H&M:n Trendin mallistosta. Oon niin iloinen, että tuo Trend rantautui vihdoin tänne Tampereellekin. Neule on 100% villaa, joten uskon sen olevan melko laadukas! Ainakin aikaisempi villaneule samasta liikkeestä on kestänyt käyttöä hyvin, se tosin on ostettu miesten puolelta. Oikealla eräs aamupalahetki, en ollut aiemmin maistanut Filippinos-keksejä, hahaa. En kyllä muista koska olisin viimeksi ostanut kaupan keksejä, ei näköjään kannata lähteä kauppaan yöllä nälkäisenä ja väsyneenä.

BABY LEIKKII HENGELLÄÄNVituttaa kun en muistanut instagramin syvintä merkitystä ja unohdin kuvata mun päivällisen!!!!!!!! Tässä siis #keittolounas korvauksena

Ei kastunut, hahaa. Mä olen joskus Fashi ON! -blogin (hahahahahah mikä nimi) aikana kahlaillut tuossa suihkulähteessä Lindan kanssa ja ottanut asukuvia. Aika extreme, eikös! Nyt en uskaltanut,  tyydyin jännittämään tuota tasapainoilua kuivalta maalta käsin.  Viereisessä kuvassa näkyy kasvissosekeitto, syksyn helpoin ja ajankohtaisin ruoka. Tuore chili toi porkkanaiseen sosekeittoon sopivasti mausteisuutta. En tiedä teistä, mutta minusta paras kombo sosekeiton kaveriksi on raejuusto ja rucola, nam.

#pink #bunny #bunnycase #me #mirrorpose #xd #glitter#cute #kitten #meow

Glitter lähetti mulle megasöpöt pupukuoret iPhoneen! Hahhaha, melkoisen veikeät, olen törmännyt vastaaviin aiemminkin ja nuo ovat hyvää jatkoa kisukuorille. Ja voih, katsokaa tuota ihka oikeaa kisuliinia! Miten S Ö P Ö. Mäkin haluun!!!!

#BONIVER oli kreisein huhhu &&& @ellimari @eevaamanda @taavik#luxus #aamiainensänkyyn #5stars #luxuriouslife #eioofygestkii

AAaaaah hhh BON IVER, huh hhu! Aloin itkee heti ekan kappaleen soidessa ja tiesin jo siinä vaiheessa ettei keikka vois mitenkään olla huono, jos se alkaa biisillä jota eniten toivoin. Samaan syssyyn noi luxus-aamiaiset ompussa, noilla mentiin Flown ajan. Vähän eri näköistä mitä mun ruokakuvat ehkä yleensä……….?

Uu #beibe #beibee @kihveli550 #kamunkaa #viiniä #girls #polaroid #fisheye #lomographyNAM #kippo #yogurt #huhhu parempaa ku pehmis, ei oo liian makeeta!!

Tässä minä ja leopardikamuni Linda!!! Linda kertoi mulle tuota paitaa ostaessaan että hän tulee tapaamaan tulevan miehensä tuo päällä, eli kaikki komeat ja pitkätukkaiset miehet, pitäkää mielessä jos näätte Lindan tuo päällä jossain! Helsingissä tuli myös testattua Kippo ja jogurttijäätelö, nams! Jugujädeä ei ole turhaan kehuttu, ihan superhyvää. Kuulin villiä huhua, että vastaavaa saisi myös Arnoldsilta, onko tämä totta?!

Iiiik pojat minua pelottaa!!!!! Mennään jo alas!!!! @taavik @timphoto#salaattipaardit timillä!! @timphoto &&& @taavik

Käytiin myös moikkaamassa Timiä meidän Helsinki-reissulla, kukkkuuu! Käytiin kiipeilemässä katolla ja tehtiin herkullista salaattia. Minua jänskätti pikkuisen, mulla taitaa olla lievä korkeanpaikankammo. Se tulee ilmi silloin kun pelaan vaikkapa Super Marioa ja Mario tippuu jostain jonnekin avaruuteen tms, hu hhhhu kun ottaa mahanpohjasta. Ei mua missään Näsinneulassa pelota, mutta tuolla kieltämättä hieman jännitti….

Pakko muuten vinkata Lana Del Reyn biiseistä, jotka ovat vissiin vuotaneet julki ihan vasta. Nuo ovat siis aiemmin julkaisemattomia, biisit löytyvät täältä: Afraid, Playing Dangerous  ja Big Bad Wolf. Mitäs sanotte? Aika paljon toistoa noissa teemoissa ja sanoituksissa, mutta jännää, tykkään näistä kyllä. Lanan eka levy on jo jäänyt unholaan, ei mitään kovin syvällistä tai monitasoista, mutta tarttuvaa ja viihdyttävää. 

Lisää luettavaa:

27 Comments

  1. jii
  2. Iidas
  3. sylvester
  4. anni
  5. roosu
  6. Tuuli
  7. sylvesteri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *