365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

3

syyskuu 2012

20

COMMENTS

PONCHO

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti, Musiikki

ida h

yee

Hollaa! Kävin viikonloppuna auttamassa äitiä omenoiden poimimisessa ja hillon keittelemisessä – nyt mulla on iso lasipurkillinen äidin tekemää omppuhilloa aamupuuron kaveriksi, nam! Viikonloppuun mahtui myös kamun muuttoapuna toimimista, yöseikkailuja ja lounastreffit toisen kamun kanssa. Muuttoapuna oleminen ei kyllä juurikaan herättänyt muuttohaluja, mutta ai vitsit mä odotan, että pääsisi muuttamaan isompaan kämppään ja järjestelemään kaikki tavarat uusiksi. Muuttamisessa parasta on järjestely, ehdottomasti!

Tuo kool hippiponcho on saatu Baja Clothingilta lahjaksi, äiti nappasi kuvat kun oltiin poimittu omput. Sitä saa Tampereelta vissiinkin vain Nollakolmosesta (joka on muuten yksi Tampereen kiinnostavimpia putiikkeja, pojille erityisesti). Tykkään tuon mallista ja isosta hupusta kovasti. Tämä minun ponchoni on kokoa S, sillä koot ovat näissä about yhden koon pienempiä mitä yleensä. XS siis vastaa siis kokoa XXS, joten pienempikokoisillekin löytyy istuva yläosa! Ja arvaatteko mikä on kaikkein kooleinta? Baja-neulehupparit valmistetaan kokonaan kierrätetystä materiaalista, nimittäin vanhoista t-paidoista! Kiitoksia vain Baja Clothingin suuntaan!

Hahaa, minusta on hauskaa kun oma tyyli ei ole mitenkään kovin selkeä – tai siis sitä on vaikea pistää mihinkään kategoriaan. Se on helpottavaa, sillä koskaan ei tarvitse miettiä, onko jokin vaate minun tyylinen vai ei, vaan puen päälle mistä milloinkin tykkään. On ollut superhelpottavaa päästä eroon siitä rusettityylistä, jonka moni varmaan mielsi ”idamaiseksi” joskus taannoin. Siksipä minua vain hymyilyttää äidin ja pikkusiskon kommentit muuttuneesta tyylistä – no joo, maiharit on aika raju veto rusettiöverin jälkeen ja boheemi poncho ei varmaan taipuisi kynähameen kaveriksi. Mutta näistä minä tykkään, ruseteistakin vielä pikkuisen, hah! Veikkaan etten ole ainoa, joka ei osaa pistää itseään mihinkään kategoriaan tyylin perusteella. Ainakaan minä en ole keksinyt yhtä sanaa kuvaamaan, mutta omaa tyyliä onkin niin paljon vaikeampi kuvailla mitä muiden – se kun on vaatteiden lisäksi vähän pään sisälläkin.

Loppuun vielä perinteinen musavinkkaus, nimittäin Two Door Cinema Clubin Beacon!! En oo kuunnellut kuin kerran läpi, mutta pääsi heti mun pitääkuunnella-soittolistalle.

ps. Mitähän himputtia xxdd !! Latasin just Mountain Lionin ja mun hiiri sekos – keskirullaa (hahaha mikä sen nimi on??) rullatessa menee sivu ihan väärään suuntaan, just!!! Mutta hitsi miten helppoa Macin päivittäminen on, ihanaa <3

Lisää luettavaa:

20 Comments

  1. alfie
      • alfie
  2. Elisa
  3. LL

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *