365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

23

marraskuu 2012

17

COMMENTS

Indiedays Inspiration -kemuissa

Written by , Posted in Muoti

ADMS0796

Minä ja ihana Maj <3 Näytän vähän väsähtäneeltä!  Kannatti vissiin lähteä puolikuntoisena reissuun kun täällä on nyt sitten maattu kaksi päivää kuumeessa kotona. Onneksi reissuseura oli mitä parhainta! <3

ADMS0790

Meitsin juhlatamineet, pitsimekko (jossa on sydämenmallinen yläosa, tykkään siitä yksityiskohdasta kovasti), kiiltonahkaiset Martensenit ja kirpparilta monta vuotta sitten ostettu kiiltonahkainen olkalaukku. Oli mulla korkkaritkin mukana, mutta ei yhtään huvittanut laittaa niitä jalkaan! Ja hyvä niin, tohtorit sopivat asuun nekin, kun juhlien pukukoodi oli salaperäinen ”Get Inspired!”

ADMS0839

 kuvat: 1 Jim Bergström / 2 3 4 Veera Korhonen 

Vikassa kuvassa poseeraan ihanan Veeran kanssa, Veera toimi illan asukuvaajana, mutta saatiin Taavi nappaseen meistä pari yhteiskuvaa. Pääsi kuvaajakin välillä kameran toiselle puolelle! Aika samisasut meillä muutes –  mustaa pitsiä ja jotain kiiltävää. Ja näköjään kultaista ranteessa kummallakin, heh! Ei oltu kyllä sovittu mitään pukukoodia keskenämme….. Lisää kivoja juhlatyylejä löydätte mm. täältä & täältä!

Lisää luettavaa:

17 Comments

  1. huomasin vaan
  2. carl_cani91
  3. ruisleipä
  4. Nikki
  5. Ellimari
  6. Anni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *