And think of all the stories that we could have told

lifestyle, matkailu
47 kommenttia

Palataan hetkeksi aurinkoiseen Barcelonaan ja jos voitte, laittakaa tuo Asaf Avidan One dayn remix soimaan, melkoisen kovis!! Hitto kun tämmöisiä mahanpohjaa kutkuttavia biisejä löytyis enemmänkin. Tämä on eka sellainen tosi kutkuttava Get Freen jälkeen. Harmi että tätä parasta versiota ei löydy Spotifysta, lisäsin toka parhaan kemulistalle. Mutta nyt sinne Barcelonaan!

barca

Hitto noita kauniita vanhoja rakennuksia. Voisin kuvitella muuttavani tuonne heti!!! Haluaisin tuollaisen koristeellisen parvekkeen ja isot ikkunat ja tuon kirkkaansinisen taivaan.

barcelona palmuja

joku iha ok kirkko tms emt

Joku ihan kool talo…….. Ei vaan, komea katedraali mutta jotenkin oudossa ympäristössä, piha oli nimittäin täynnä joulukrääsää myyviä kauppiaita.

ida 365

Tittidiii! Päivän asu puistossa kuvattuna. Hitto että pidän tuosta takista! Ja noista kengistä. Ja nahkahameesta. Käytinkin tuota hametta tosi ahkerasti yläosaa ja kenkiä vaihdellen. Lämpimässä ei tee mieli käyttä farkkuja kun täällä niihin joutuu turvatutumaan koko ajan.

dr martens boots

Meidän hotellissa oli aika kreisejä sisustusratkaisuja, esim. hississä oli fuksian väriset valot :- D

watermelon lemonade ekologic

herkkusalaatti

Le Pain ja herkulliset salaatit ja ne vesimelooniluomulimut.

meitsi

Meitsi!! Vähänkö olin muikeena siitä, että sain käyttää kevyempiä kenkiä pitkästä aikaa. Mulla oli matkassa mukana nuo paksupohjaiset ja tohtorit ja niillä pärjäs hyvin. Ja näättekös mulla päällä jotain ennenkuulumatonta!?!

barcelona city

Näkymät keskustaan Park Güellista.

park güellissa

Lisää Park Güellia ja Gaudia. Ihan kesyt mosaiikit!

magnolia antiqueee

Ihana somistus jonkin antiikkiliikkeen ikkunassa.

texture

Barcelonassa kantsii katsella muuallekin kuin eteenpäin, mm. laatoitukset ovat hurmaavia.

sagrada familia gaudi

Sagrada Familia. Niin kreisi ja niin upea. Mentiin metrolla ihan hoodeille, mutta täytyy sanoa että kauempaa katsottuna tuo oli vielä upeampi, viehätysvoima koki kolauksen muutamien metrien päästä tsiigailtuna. Ei se läheltä katsottuna ollutkaan niin iso….

ihana lattia

Se ihana kasvisruokaravintola josta mainitsinkin aiemmin, Teresa Carles! Kuten sanoin, kantsii katsoa jalkoihinkin välillä. Ihan superhieno lattia!

teresa carles barcelona

Tuoreet raaka-aineet olivat usein esillä tiskeissä ravintolan tyylistä riippumatta.

gold studded suede boots

Oih, ja sitten nämä kaunokaiset. Reissussa tekee yllättävän hyviä löytöjä jos jaksaa katsella ympärilleen eikä saa ähkyä kaikesta tarjolla olevasta. Mietiskelen, että laittaisinko näihin talvipohjat vai säästelenkö kevääseen. Olivat ihan mukavat jalassa, kerran olen noita testannut, tosin Barcelonassa kuivilla kaduilla. Nahkapohjat eivät ole Suomen talvea (tai muitakaan vuodenaikoja:D) varten.

flower pattern barcelona

<3

Kaikki postaukset kuvat on otettu Olympuksen PEN lite E-PL 5:lla, jonka olen saanut blogin kautta. Ihan mieletön kapistus, tarpeeksi pieni jotta sitä jaksaa kantaa kaulassa koko päivän, mutta silti ihan mielettömän hyvä kamera. Kuvien laatu on luonnonvalossa kuvattuna ihan samaa tasoa mitä mun järkkärillä, ellei jopa parempaa. Välillä menee hermo kun en vielä hallitse kaikkia asetusvalikkoja, en löydä tarpeeksi nopeasti mitä etsin. Onneksi tekemällä oppii! :-D

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Voihan tylsyys tosiaan!! Ja samat silmätkin?? ja HIUKSET??? mitä hittoo oikeesti vähän tylsää!!! :—0

  1. Oiii, ihana Barcelona! Rakastuin kaupunkiin täydellisesti (käväisin lokakuussa siellä, mamin kanssa minäkin), ja haluan kyllä palata takaisin ilman ensimmäisen kerran turistipaineita :D

    1. Oi ihana:’-D ja juu mäkin haluisin just ilman sitä tunnetta että ”tarvii” käydä kaikissa nähtävyyksissä, kuten vaik tuo park güell… :-)

    1. Voi apua, että tykkäänkö!!! ihan megaihana tuoooo apuaa, suuuuurkiitos! arvaatko mitä kuuntelin eilen varmaan 10 kertaa putkeen?:-D

      1. haha no mahtavaa! tätä kelpaakin kuunnella vaikka koko ilta putkeen :)

  2. Aaah toi biisi, se soi täällä kaikkialla!!! Ärsyttää, ettei tota versiota ole spotifyssa nimittäin nuo youtube versiot eivät toimi Saksassa ”sisältää materiaalia, jota GEMA ei ole hyväksynyt” fuuuu, onneksi kuuntelen usein kotona radiota ja tuo on siellä kovassa soitossa – samoin baareissa :—))

    Ja ihania Barcelona kuvia, niin paljon ihanaa olen siitä kaupungista kuullut ja lukenut. Pakko päästä asap itse kokemaan!

    1. HAAA on spotifyssa tuo versio sittenkin, en tajuu miten en ite löytäny sitä etsiessäni, mutta pari kommenttia alaspäin joku ystävällinen linkkas sen :—))

      Barcelonaa suosittelen, paljon!!!! En tajuu miten en oo aiemmin käyny vaik oon niin paljon haaveillu. ihana ihana ihanaaa

      1. no lol arvaa huomasinko saman tänään kun kuuntelin, ihmettelin miten korvissa alkoikin soimaan tää versio eikä se sellainen pitkitetty intro-hitaampi-paljon kitaraa, niin kuin luulin. Näköjään tätä oli just päivitetty sinne!!!! Enpäs valita!

  3. Hienoja kuvia matkahirmu!!!! Kaipaan toisinaan aurinkoa ja myös sinua!!! ja barsaa kans!!

  4. ja hyvä biisi kans!!! Koetan tehdä karkumatkoja arjesta katselemalla kuvia, jotka sijoittuvat lämpimiin maihin ja luen vaan rantsuhenkisiä austraalialaisia ikuinen kesä -blogeja, kuhan kerroin sulle…

    1. Ja biisi on best!!! voi kumpa toi sois esim klubilla joskus, oisin varmaan ihan villinä! Hahahha juuuuuuuh mie en tod harrasta tommmosta kidutusta talvisin, kuha sanon vvaa ^^

  5. Haha, mul on pienet huvit: ilostuin siitä, et oot kans bongannu ton ihanan laatotuksen! :D en nyt muista mis kaikkial sitä oli, mut muistan ainaki ku oltii menos kattoo gaudin taloja, nii sil kadul oli tommost laattaa ja oltiin ihan ooh ja aah! Yksityiskohdat on jees. Khehe.

  6. Mahti biisi kyllä toi remix nimenomaan! Ja muutenkin ihan mahtava postaus, pääsee nojatuolimatkaileen sitä oikeeta Barcelonan matkaa odotellessa…

    Toi kolmiulotteinen lattia teki muuten hauskan efektin kun rullas sivua alas päin, näytti niinkun ne nousis tosta ruudulta kohti (tai sit mun pitää vähentää lääkkeitten vetämistä ;) )

    1. No eikö! Ihan kreisihyvä, tykkään kovasti. Ja jeee, hyvä! Suositteken kyllä yhäkin tuota kaupunkia reissukohteeksi, Finnairilla oli jotai 250€ menopaluu-lentoja nyt tarjouksessa, heh!

      Ja joo, apua, katoin samaa:—D

  7. hirmu kivoja kuvia! tulipas himo taas barcelonaan, kerran oon siellä päässyt käymään. ja toi biisi on ollut kovassa soitossa täälläkin :-)

  8. Vaaaaautsi mitä kuvia! :-) ja iha huikee biisi, piristi mun iltaa kovasti hihi. tuli ihana lämmin reissufiilis tästä postauksesta ja kauhhheeea kaukokaipuu! olet super!

    1. hHAhahah EI HOUSUINA vaan alaosana pitkän paidan kaa, mutta _legginsit_ KYLLÄ!:-D en ole käyttänyt moisia lukion tokan jälkeen………. hahaha

  9. ihanat vaatteet sinulla! voitko kertoa kuinka pysyt noin hoikkana? harrastatko jotain erityistä liikuntaa vai onko kyse terveellisistä ruokavalinnoista (kohtuudella)? seuraatko painoasi vai pysytkö samankokoisena luonnostaan? näytät juuri sopivan kokoiselta, olen hieman kateellinen :/ onko tämä nyt ihan asiallinen kommentti kysyä, mutta mutta…

    1. Oi kiitos!:–) ha, no hmm, luulen että suurin syy on terveellinen ruokavalioni, jumppailut ja liikuntaharrastukset kun kulkevat mulla niin sykleissä ettei tosikaan. Kyllä tämä paino heittelee jos en kiinnitä huomiota siihen mitä syön, mutta mulla tuo terveellisesti syöminen tulee niin luonnostaan ettei se ole mikään stressin aihe ikinä. :-) kerron kohta puoliin lisää syömisistäni erään siistin projektin tiimoilta!

  10. Barceloona on niin uskomattoman ihana kaupunki! Oltiin kanssa jokunen viikko sitten siellä päin ja mäkin rakastuin ihan totaalisesti vain kahdessa päivässä jotka sielä vietettiin. Näitä kuvia katellessa tuli hirvee ikävä takasin.

    1. No on!! Ja joo, munkin pitää päästä takaisin, viis päivää oli alkuun hyvä muttei riittävä!;- )

  11. Ahh kui hyvä biisi ja ihania kuvia! Oon halunnu Barcelonaan jo vuosia! Ehkä ensi kesänä sitten.

  12. Tykkään blogistasi ja entisenä tamperelaisena sitä on erityisen kiva lukea! Kengistä mun täytyy sanoa, että näin ite samanlaiset Tukholman Zarassa 2 kk sitten ja ostin ne sitten Helsingin Zarasta 1,5kk sitten ;) Ovat kyllä todella mukavat ja ihanat!

    1. UUU jee kiitos!!:-D Hihiii, hienoa, hyvä maku sulla ;–D näin kans yhdellä tytöllä suomessa nuo beigeinä, ja päättelin että näitä on siis saanut täältäkin!

  13. olet kaunis ja ihanan pirtsakka, mutta ylemmät asukuvat vähän synkistävät muuten niin ihanaa olemusta :/