365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

31

joulukuu 2012

10

COMMENTS

Stay young, GO DANCING

Written by , Posted in Lifestyle, Musiikki

Biisit, joiden tahtiin on jammailtu eniten vuonna 2012:

Näiden tahtiin kelpaa tanssahdella vaikka nyt vuoden vaihtuessakin ;-) Mä en tiedä vieläkään yhtään miten ja missä vietän vuodenvaihteen, baari ei kiinnosta eikä känniset ihmisetkään XD joten yks hyvä vaihtoehto olis koti-ilta, mutta saas nyt nähdä! Mulla olis kyllä niin makee korkkaamaton body, joka haluais päästä juhlakäyttöön, että tekis ihan vaan sen takia mieli lähteä jonnekin…. Hehehee. Nuo kaikki biisit löytyy muuten mun kemumuzaaa-listalta (sieltä loppupäästä, kipaleet menevät lisäysjärjestyksessä tuolla listalla), jos youtuben kanssa kikkailu ei kiinnosta!

Lisää luettavaa:

10 Comments

  1. Helena
  2. Mari!
  3. noora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *