Casual winter outfit

muoti
24 kommenttia

Kukkuluuruu kamut!

Kameraan tallentui viime viikonloppuna (ihanaa, huomenna on jo perjantai, eli käytännössä viikonloppu!!) tällainen perustalviasu. Lämmin, käytännöllinen ja ihan kiva. Ihan kiva -luokitus siksi, että alan jo kyllästyä tähän ainaiseen talvikerrospukeutumiseen. Voi kun vois jo hiihdellä menemään makseissa ja jättää sukat kotiin jotta paljaat nilkat näkyis käärittyjen farkunlahkeiden alta…

IDA_denim shirt, boyfriend wool cardigan, dr martens

 Wool cardigan – H&M MEN / denim shirt – Only (4 years ago??) + diy / skinny jeans – Nudie High Kai / patent leather boots – Dr. Martens 

365iduveli

365 ida

Jepjep juu, meitsi! Tuo huivi on superkäytännöllinen silloin, kun hiukset on nukkuessa pöhöttyneet sekamelskaksi eikä aamulla jaksa panostaa hiustenlaittoon. Alempi kuva olikin jo viikonloppuna teidän facebook-kavereiden nähtävillä,  mutta ehkä se ei haittaa!

* translation: This is pretty casual winter outfit for me. Comfy & nice, but spring please, come soon! 

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oot kyllä niin soma! Tulin just yhestä antikvariaatista ja siellä oli sika kivoja opetustauluja mut ne makso 40-60e ja olin et whaaat!!!! Paljonko se teiän maksoi?

    1. Hih, kiitos soma Jennifer!:-D hahaa, noi on ihan normaalihintoja, meidän maksoi 50€ mutta osa oli 60€. Ei mikään mahdoton hinta kauniista taulusta joka on hyvässä kunnossa :-)

  2. Hirmu söpö asu ja sinäkin! Päähuivit on kyllä parhautta, viimeksi tänä aamuna harmittelin kun omistan vain yhden :-(

    Ja hei, en oo ennen edes huomannut että sulla on tragus! Vai näänkö ihan väärin?

    1. Kiitos suloisuus!:–) Hih, mullakin on vaan kaksi ja molemmissa on punaista, joten aika samankaltaisissa asuissa noita käytän heh :-D Ois kiva löytää esim joku missä on metsänvihreetä ja kultaista, joo!

      AA onhan se ollut jooo jotain 1,5 vuotta varmaan! :- D se on kiva!!

  3. Moikka, muistatko yhtään paljono tohtorit maksavat Kätkö Vintagessa? Entä millainen hintataso sielä muuten on? :)

    1. Holaa! Eipä muuten ole tullut kurkattua niiden hintoja. Kurkkaapa löytyykö täältä: http://shop.katkovintage.fi/noista saanee muutenkin osviittaa. Aika ok:t vintageliike -hinnat, jotain kalliimpaa ja jotain edullista. Esimerkkejä siitä mitä ollaan ostettu: huivi 5€, tuo vanha opetustaulu 50€, paljetti&helmipaita 40€, huppari 25 vai 30€… :–)

  4. Voi että, oot aivan mielettömän söpö!! Ja toi asukin on ihanuus♥ Tykkään hirmuisesti, kun sun kirjoitustyyli on niin soma ja pirteä, tulee aina hyvälle tuulelle kun lukee tätä :)♥

  5. siis kuin kiva toi farkkupaita on! mie haluisin kans tuunata jostaa tollasen (jos osaisin) :-)

    1. Voiei:-D Tuo on helppoa kuule! Tarvitaan vaan niittejä joissa on sellaiset ”piikit” jotka taivutetaan niitin alle. Mega eeeeazzzyy!!

  6. Ihaaania kuvia ! Saan aina hirveen pukeutumisinspiraation, kun nään sun asukuvat. Oot niin söpö !

  7. Heippa Ida! Surffaillessani pitkästä aikaa muotiblogien puolella, tulit vastaan ja mun on pakko kertoa sulle hassu juttu. Viime syksynä näin susta unta joku yö (oon satunnainen lukija) (ja myös alkoi tuntua, että ihan kuin olisin tämän jo joskus kertonut… mutta en kai, jos oon, niin kerron uudelleen), oltiin yo-talolla (oon käynyt siellä vuosia sitten paljon, oon jo aika vanha) ja tanssittiin. Se oli hassu uni, koska eihän edes tunneta, enkä vois sanoa ”tuntevani” sua täältä blogistakaan, koska en oo vakkarilukija. :) Mutta sitten, tulit samantien seuraavana päivänä mua vastaan kadulla. Meinasin jo huhuilla perään ja kertoa unen, mutta sitten iski perus, suomalainen juttu, että emmää kehtaakaan. Nytten kerron. :) Hauskaa viikonloppua!

    1. Voi eikä!!:–D ihan mahdottoman hauska sattuma, että seuraavana päivänä tulin vastaan:-D höh, ens kerralla voit sitten moikata, on aina kivaa tietää ketkä seurailee (vaikka vain välillä!) :—)