Lucky winner is…

muoti
6 kommenttia

ida365 daniel wellington

kuva: Daniel Wellington 

 

Daniel Wellington -kelloarvonnan voittajalle on lähetetty mailia ;–) Olen vähän kahden vaiheilla näistä ”JEEE voittaja”-postauksista – älyttömän turhia, mutta toisaalta on aikaavievää vastata jokaiselle voittajaa kyselevälle erikseen monen viikon ajan, onko voittaja jo selvillä vai ei. Näin tämä on ainakin helppo tsekata, mutta mites, ärsyttääkö klikata blogiin ns. ”turhan postauksen” takia?

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Minua vähän harmittaa nämä postaukset :( Ensiksi petyn kun postauksessa ei olekaan ”kunnon” kuvia ja juttuja ja toiseksi petyn kun siinä onnitellaan sellaisean skaban voittajaa, johon itsekin osallistuin huonommalla arpaonnella.

    1. No jep, juuri tätä minäkin!! :–D hurupostauksia, hmmpppphh….. mutta kun ei näihin saa iskettyä kyllä mitään muutakaan sisältöä. ehkä vois siis jatkaa sitä kymmeniin kyselykommentteihin vastailua, heh:D

  2. Mun mielestä taas on vähän kummaa, jollei blogissa kerrota voittajaa. Tulee olo, että onko se nyt arvottu vai ei, onko bloggaaja unohtanut vaiko mitä. Oon siis näitten hurupostauksien kannalla :D Ehkä tämmösen tiedotuspostauksen vois julkasta jonku asiapitosemman postauksen yhteydessä? Siis kuitenkin omana postauksenaan, mutta ilmestyisivät samoihin aikoihin. Ois sitten blogiin klikattaessa kuitenkin uuttakin luettavaa.

    1. No joo, ymmärrän kyllä täysin tuonkin pointin. Hmh, mitähän mun kantsis tälle nyt sitten oikein keksiä… Ehkä joo, olet oikeassa, mutten tiiä meneekö tuommoinen tuplapostaaminenkin ohi? Ehkä se sit ainakin löytyis selaamalla tms? :- )

  3. Tai sitten voisi laittaa vaan vaikka blogin sivupalkkiin ilmoituksen, esim. ensin ”arvonta käynnissä” ja sitten sen jälkeen ”arvonta päättynyt, voittaja on —” tai siihen tyyliin, koska tällaiset postaukset tosiaan ovat hiukan tylsiä kaikille muille paitsi sille voittajalle.

    Sulla on kuitenkin tosi kiva blogi, tykkään siitä kovasti :-)

    1. Hmm totta, mutta toi sivupalkki vähän tuntuu hukkuvan tonne sivuun D: …. hm!! mun tarvii pohtia :-)

      ja hei kiitos kaunis :–* ilo kuulla!