365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

15

maaliskuu 2013

5

COMMENTS

Koskarissa

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti

Heipsun kamuut! Eka Muotipäivä ohi, ai vitsit oli kiva päivä! Oli tosi mukava nähdä joitain teistä blogin lukijoista ja kiva tutustua uusiin tyyppeihin. Oli kamalan jännittävää kun oma pärstä näkyi screenillä haastisten aikana mutta oli supermukavaa kun ihmisiä tuli tutkaileen meidän vaatehuoneiden sisältöä. Toivottavasti saitte inspiraatiota noista meidän valinnoista! Tässä vähän kuvia tältä päivältä etenkin niille, jotka eivät paikalle pääse. Miltäs näyttää?

ida365

Hempeitä pastelleja mustan, harmaan, farkun ja nahan seassa.

kookenkä, bullboxer

Söpöt mustakultaiset niittitohvelit Kookengästä ja alla ihana Niken vakosamettilippis Cartellista! Majta nauratti, mutta hahahah minusta lippikset on kool, myös tytöillä. Mulla on itsellä sellainen hieno Melodican rupsulippis, sekin on vakosamettia.

Koskikeskus bloggers' corner

Hih, hain tässä vähän samaa tyyliä mitä mun pikkuisessa yksiössä silloin viime vuonna :-) Tapetitkin saatiin muuten itse valita, aika kivat meillä molemmilla, vaikka itse sanonkin ;-) En ehkä kokonaiseen huoneeseen laittaisi omassa kodissa, mutta olisi hauska jos olisi vaatehuone ja siellä olisi yksi seinä tuolla tapetilla.

muotipäivät koskari

Supersuloinen Maj ja meitsin vaaterekkiä. On ihanaa että me molemmat ollaan tässä jutussa, tuo Maj kun on melkoisen ihana tyyppi!

bikbok, lindex

Maailman nätein bustier-toppi BikBokista ja kaunis superbling-kaulakoru Lindexistä. Mä oon ihan varma että tuo toppi on sunnuntaihin mennessä loppu mun koossa, enkä voi mennä ostaan sitä ennen sitä!!!! Äääääh :-D

magicpoks ja 365 days with ida

Ja sitten…… iltavilli taisi iskeä siinä illan vikoilla tunneilla… :-D Mari stailasi itsensä mun vaatehuoneen arskoilla ja oman vaatehuoneensa lippiksellä hahaha. Mut Mari taas stailas tollasilla katu-uskottavilla ruokalapuilla ja lisäsin tietty itselleni vielä upeen kruunun. Mitäs sanotte, very high fashion like yesss???

Lisää luettavaa:

5 Comments

  1. Linda
  2. ee
  3. eveliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *