NEW IN: GLITTER

muoti
4 kommenttia

flatform lace up shoes and glitter socks

glitter socks and some statements yes

patent leather shoeees

statement necklace glitter sparkly

summer light

Aavistus glitteriä ja muuta kimaltavaa olohuoneeseen iltapäivällä langenneessa keltaisessa valossa. Hetken ajan tuntui tosi kesäiseltä, joten en viitsinyt muokata kuvien keltaisuutta yhtään pois. Mutta hih, tarkoituksenani oli esitellä teille uusin ostokseni, glittersukat!! Olen oikeasti pohtinut noiden ostamista puolisen vuotta, naurettavaa, kun kyseessä on niinkin edullinen ostos mitä sukat :-D Nyt alkaa olla sen verran lämpöistä että uskaltaa vaihtaa talvikengät paksupohjaisiin kenkiin jotka jättävät nilkat paljaiksi – ja näin ollen glittersukat saavat ansaitsemansa huomion.

Ikkunalaudalla kimalteleva koru on saatu lahjana Glitteristä sen Koskikeskus-tohinan tiimoilta. Kiitokset Glitterille, lahjavalinta osui nappiin! Tämmöinen harakka on pikkuisen innoissaan säihkyvästä korusta joka sopii perus t-paitojenkin kaveriksi. Kotia koristaa jälleen mun lempikukat, tällä kertaa pinkkinä valkoisen sijaan. Mitäs tykkäätte näistä piristäjistä? :-)

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. kivoja kaikki jutut! aika mahtis koru! mutta ennen kaikkea noi neilikat, omat täydelliset lilani ovat nyt kolmatta viikkoa maljakossa! miten kestäviä, ei voi ku ihmetellä :o

    1. Hihii kiitos! Ja jooo, siis neilikat kyllä kestää ja kestää! :-D mun ennätys taitaa olla kaks viikkoa, nää on olleet nyt ehkä viikon. Oikea budjettivalinta ;-)

  2. Kommentoin näköjään jokaiseen postaukseen, haha :–D Mutmut äääks ihania kuvia ja hitto munki pitää saada kevääksi kiiltonahkapopot!

    1. Sinä oot ihana, piristät niin mun päiviä!:-D Hihi oli hauska huomaa et meillä on yhteisiä fb-kamuja, muitaki ku bloggaajia heheee! Hauskaa:D

      Ja joo, kiiltonahassa vaan on sitä jotain…. ai että.