OLYMPUS x MUOTIKIRPPIS

lifestyle
1 kommentti

Beiiibet, mulla on aikas megahyviä uutisia teille, jotka ootte tulossa Muotikirppikselle ja ootte harkinneet uuden kätevän kameran ostoa. Olympus tarjoaa Muotikirppis-kävijöille ihan huikeita alennuksia 19.5. kirppispäivän ajan! Hehkutin teille omaa PEN lite PL-5 kameraa jo aiemmin, ja kuulkaa, juuri tuosta kamerasta on mahtava pakettitarjous. Ideana on se, että Olympuksen ständiltä saa tuohon alennukseen oikeuttavan koodin tai linkin, joka pitää käyttää Muotikirppis-päivän aikana. Etu on siis todella vain Muotikirppiksen kävijöille ;-) Kuulin sellaista huhua, että muistakin tuotteista voisi saada päivän aikana hyviä alennuksia, vaikka niitä ei olisi erikseen mainittu. Kannattaa siis rohkeasti kysäistä Henrikiltä ja Veeralta, jotka päivystävät ständillä ja esittelevät teille mielellään sekä PEN-kameroita, että niiden lisävarusteita. Ja siis arvaatteko kenestä Veerasta on kyse…? Tietysti ihanasta Tyyliä Metsästämässä -Veerasta, joka on tunnettu Olympus-fani ja -osaaja!

Kirppis_tarjous_HINNAT

Upeita tarjouksia! Esimerkiksi tuo minun kamerani lähtee normihintaa miltei satasen halvemmalla ja kaupan päälle saa vielä FlashAir-kortin! Ja te jotka olette ihastelleet tuota mun nättiä kamerahihnaa, niin sekin on tarjouksessa :-) Ja voin täydestä sydämestäni suositella tuota 45mm f1.8 -putkea, se tekee mun PEN:stä ihan täydellisen!! Lisäksi oon testaillut tuota edullisempaa E-PM 2:stakin tämän katumuotikampanjan yhteydessä, ja minusta sekin on loistava. Siitä puuttuu vaan se kääntyvä näyttö, mikä mun kamerassa on.

PEN

 

 

Muotikirppiksellä nähdään, murut! <3

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Eikä, nyt harmittaa kahta kauheemmin etten pääse paikalle :/ Oon nimittäin suunnitellut tuon kameran ostamista jo hyvän aikaa.