365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

11

heinäkuu 2013

13

COMMENTS

LACE & DENIM

Written by , Posted in Muoti

ida365 re

pitsipusero sheinside

ida farkkuliivi

 Lace blouse – gift from SheInside, Denim vest – 2nd hand, Jeans – Gina Tricot 

Päivän asu alkuviikolta, denimiä ja pitsiä. Vitsit mä olen alkanut pohtia että oisko semmoinen hihaton farkkupaita kiva. Tuo farkkuliivi on ihan jees, mutta se on tosi kippana – tähänkin asuun olis mun mielestä sopinut aavistuksen pidempi farkkuliivi tai ehkä juuri hihaton farkkupaita. Denim + pitsi on kyllä kiva kombo, tuo rouheampi farkkuliivi tasapainottaa muuten tosi romanttista yläosaa. Jotenkin hauskan vintage-henkinen tuo yläosa ja vaikka se onkin tyttömäinen, saa sen yhdistettyä niin, ettei kokonaisuus ole super girly.

Untitled

Ja hei katsokaas!! Olympuksella oltiin noteerattu mun filmikamerainnostus, sain nimittäin testattavakseni Olympus PEN-D:n vuodelta 1962!!! Ai vitsit miten jännää! Tämä on puolikinoformaatin kamera, eli siis tällä saa otettua ”half frame” -kuvia. Niin siistiä, en oo aikoihin käyttänyt sellaista filmikameraa, jossa saisi itse säätää aukon koon ja valotusajan, iiks, osaankohan mä enää yhtään?! Laitoin kameraan kokeeksi Lomographyn Black&White ISO400 -filmiä, katsotaas onko puoletkaan kuvista oikein valottuneita…. Ehkä mun pitää pyytää eräältä valokuvaaja-kamulta tukiopetusta tässä kesän aikana, hahaa! Ja mustavalkoisella filmillä voi kyllä tulla aika siistejä kuvia, vaikka kaikki eivät ihan täydellisesti valottuisikaan.

Filmiä on vielä aika hyvin jäljellä (half frame -modella kun saa otettua 72 kuvaa jos filmi on 36:n kuvan filmiä) joten menee varmaan alkusyksyyn, että saan teille kuvia nähtäväksi. En malta odottaa! :-D Onhan tässä paljon enemmän tekemistä mitä meidän Plastic Camerasin helpoissa kameroissa, mutta tää onkin nyt sitten mun tän kesän taideharrastus eikä rymyfestarikamera, hih.

Ps. Kurkkaa alta Daniel Wellington -arvonta!

Lisää luettavaa:

13 Comments

  1. Rappilapsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *