365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

16

heinäkuu 2013

10

COMMENTS

peach &&& gold

Written by , Posted in Kauneus

puffet-mainos todellakin

kynsilakat

kynsilakat saatu blogin kautta: Lumene, Loreal, Lumene

golden drops

Kuten ehkä huomaatte, niin eka kuva ei liity kynsilakkoihin mitenkään, mutta oli pakko postata se näiden kaveriksi kun sävyt menevät niin yhteen! Tässä taitaa olla tän kesän kivoin lakkaus, half moonit kultaisella hileellä ja alla hempeää persikkaa. Kaikki pastellisävyt näyttävät niin kivoilta kynsissä, mutta mun mielestä niiden on oltava peittäviä ja ”paksuja”. Lumenet eivät varsinaisesti ole paksuimmasta päästä, mutta kun lakkaa laittaa kaksi kerrosta, lopputulos on peittävä ja ohuutensa ansiosta kestävä.

Tällä hetkellä mulla on jo uudet lakat kynsissä – ikisuosikki baby pink pääsi kynsiin jälleen! Luulin tämän menneen jo sen verran vanhaksi ettei se enää kuivuisi kunnolla, mutta kun jaksoin odottaa ikuisuuden, niin kylläpäs muuten kuivui. JEE! Hhiii, harvemmin sitä tietää konkreettisesti mitä juttuja tyypit löytää blogin kautta itselleen, mutta sen tiedän varmaksi, että tätä lakkaa on parikin tyyppiä ostanut minun innostamanani. Hyvä valinta beibet ;—)

 

Ps. Ihanaa miten otitte valokuvauskilpailun vastaan, hih! Tiesin kyllä että täällä on paljon valokuvailusta kiinnostunutta porukkaa, mutta on ihan superia että sähköpostiin on jo tipahtanut pari suloista kesäkuvaa osallistumisina.

Ps part2. Julkaisen Daniel Wellingtonin kelloarvonnan voittajan vielä vaikka tänään illalla! :—) Joten siis kurkkikaahan blogin facebook-sivuja siinä kympin aikoihin vaikkapa.

Lisää luettavaa:

10 Comments

  1. Ida
  2. Ola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *