365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

2

elokuu 2013

24

COMMENTS

HYVÄ PIIRTOPÖYTÄ?

Written by , Posted in Lifestyle

bamboo piirtopöytä

Wacom Bamboo Fun Pen & Touch Small -piirtopöytä n. 110€ / Verkkokauppa.com 

 

Nyt meitsi tarvis vähän apua! Oon suunnitellut ostavani itselleni piirtopöydän. Jonkun suht. edullisen, jolla voisi piirrellä kollaaseihin ja kuviin ja jota voisi käyttää kuvien muokkauksessa. Lähinnä tätä blogiani ajatellen, eli mitään hirvittävän pro:ta en tarvitse. En kuitenkaan halua ostaa lelua, jos kunnollisen saa parikymppiä kalliimmalla. TTVO:lla oon leikkinyt vissiin juurikin Wacomin piirtopöytien kanssa, ja niistä ainakin oon tykännyt. Onko jollain teistä piirtopöytä? Osaatteko kertoa hyviä tai huonoja puolia? Mä olen nimittäin ihan pihalla! En tiedä yhtään millaisia ominaisuuksia pitäisi pitää tärkeänä ja millaisia ei… Olen ymmärtänyt että mun tarpeisiin sopivan piirtopöydän saa reilulla satasella ja sellaisia näytti olevan ainakin Verkkokauppa.com:n valikoimissa.

Lisää luettavaa:

24 Comments

 1. Elli
 2. wilma
 3. kerttu
 4. Katsu
 5. momo
 6. anonymi
 7. Riikka
 8. kejer
 9. Ikane
 10. meh
 11. meh
 12. Kokemusta on
 13. Rändömi
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *