365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

16

elokuu 2013

16

COMMENTS

RE:FASHION ♥ IDA365

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti

Huh. Nyt voin viimein paljastaa mihin nämä kuvaukset liittyivät ja miksi olen vihjaillut muutoksen tuulista. Osa teistä on jo varmaan arvannutkin mistä on kyse. Blogini nimittäin muuttaa, enkä voisi olla huojentuneempi ja enempää innoissani! Musta tuntuu että nyt ollaan menossa oikeaan suuntaan, vähän niin kuin ”back to basics” ja takaisin sellaiseen tyyliin, mistä minä pidän. Hhuh miten kivaa kertoa tästä teille viimein! :’–)

Olen bloggaillut yli 6 vuotta, josta reilut 2,5 vuotta Indiedaysilla. Olen ollut erittäin tyytyväinen paikkaani Indiedaysin tiimissä. Olen tutustunut uusiin tyyppeihin, päässyt mukaan mielettömiin yhteistyökampanjoihin ja ollut hyvässä seurassa. Minua on kohdeltu reilusti ja otettu hyvin vastaan. Viimeisen vuoden aikana on vain alkanut tuntua siltä, että minä ja Indiedays ollaan kasvettu eri suuntiin, kun olo ei olekaan enää tuntunut niin omalta. Siispä oli aika ryhtyä suunnittelemaan tulevaisuutta ja blogin paikkaa uudelleen.

Refashion-logo

Olen ihan mielettömän iloinen, kun voin kertoa että siirryn bloggailemaan uuteen, ihanaan  Re:fashion-blogiportaaliin joka on täysin meidän mukana olevien bloggaajien hallinnoima. Minun lisäkseni portaalissa on mukana seitsemän upeaa ja suosittua bloggaajaa joiden kanssa päätämme yhdessä kaikesta. On helpottavaa olla portaalissa, jossa ei ole takana isoa organisaatiota ja päätösvalta kaikesta on bloggaajilla – näinhän sen kuuluisikin mennä. Mulla on niin hyvä fiilis tästä – vaikka portaalissa olevat bloggaajat ovat keskenään eri tyylisiä, ikäisiä ja näköisiä, on meillä samat mietteet siitä, millainen on kiva portaali. Ylimmäksi arvoksi nousee yhteisöllisyys, ja se on arvo jonka minäkin allekirjoitan täysin.

Konkreettinen blogimuutto ajoittuu tämän kuun loppuun, Re:fashion lanseerataan virallisesti syyskuun ensimmäinen päivä. Teidän, jotka seurailette blogiani kirjanmerkeistä, kannattaa tallentaa uusi osoitteeni ylös jo nyt, sillä Indiedays ei ohjaa vanhasta osoitteesta uuteen. Bloglovinin ja Blogilistan kautta seurailevien ei tarvitse tehdä mitään, sinne päivitän osoitteet itse, kun muutto on tehty. Tietysti varmimmin kuulumisiani voi seurata blogini facebook-sivuilta.

refashion bloggaajat

Tämän postauksen myötä lämpimät kiitokset Indiedaysille ja

tervetuloa Re:fashion! ♥

 

Lisää luettavaa:

16 Comments

  1. Char
  2. ee
  3. Viiru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *