365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

6

lokakuu 2013

12

COMMENTS

leather + leopard

Written by , Posted in Muoti

trench coat

wedge boots

leather skirt + leopard top

ida

 Trench coat – Choies (gifted), leopard top – Choies (gifted), 

 leather skirt – 2nd hand, wedge boots – Bianco 

Toivottavasti trenssikelit eivät olisi ihan vielä ohi, sillä tämä kaunokainen ei ole päässyt ulkoilemaan vielä tarpeeksi useasti. Se on muuten tosi hyvä, mutta hitto vie, nuo taskut ovat hämäystaskut!! En tiedä kestänkö sitä, sillä käsienhän kuuluu olla taskuissa…… Uhosin aiemmin että tuota nahkahametta pitää taas sukkiskelien saavuttua käyttää enemmän ja niin olen kyllä tehnyt. Nahkainen kynähame sopii monen yläosan kaveriksi ja se on sopivan pituinen sekä matalien kenkien että kiilakorkojen kaverina. 

Vitsit näissä kuvissa on muuten kivat sävyt, ihania punaisia ja oransseja lehtiä maa täynnä. Oli hämmentävää tajuta pari päivää sitten, että oho, mehän ollaan asuttu tässä jo vuosi! Aika kuluu nopsaan. Tykkään meidän kodista tosi paljon, arvostan vanhan talon kauneutta, leveitä ikkunalautoja, hyvää pohjaratkaisua ja vaaleaa yleisilmettä. Jos voisin itse päättää, niin laittaisin kyllä kaikki seinät valkoisiksi, se olis mun unelma se. Sitten voisi kuvata talvella asukuvia sisällä salaman kanssa (raidallinen vaalea tapetti näyttää jotenkin hassulta salamanvalossa, vaikka se luonnonvalossa onkin huomaamaton ja neutraali). Ja voisin myös rakentaa oman parvekkeen tuohon olkkarin ikkunan kohdalle, sit täällä olis melkoisen täydellistä ;–)

No mut joo, nyt jotain leffaevästä ja the royal tenenbaums pyörimään. Kivaa sunnuntai-iltaa murut! 


*translation: boohoo, I didn’t have enough time to wear this trench coat before it got too cold. But I love my second hand leather skirt, it’s perfect with tights and leopard top. 


Lisää luettavaa:

12 Comments

  1. Mia
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *