365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

31

lokakuu 2013

8

COMMENTS

MIA HÖYTÖ COSMETICS

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Mainitsin aiemmin, että sain testiini ihanaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa, luksusluonnonkosmetiikkaa, jos minulta kysytään. Kyseessä olevat tuotteet kantavat nimeä Mia Höytö Cosmetics. Sarja on Suomessa suunniteltu ja valmistettu ja luonnokosmetiikkasarjalla on myös Ecocert-sertifikaatti. 

Sarjaan kuuluu viisi tuotetta: Kaunis-puhdistusgeeli, Ihana– ja Unelma -kasvovoiteet, Valo-silmänympärysvoide sekä Silkki-vartalovoide. Omat suosikkini ovat Kaunis, Ihana ja Unelma, joten keskityn tässä postauksessa niihin. 

MIA HÖYTÖ kaunis kasvojenpuhdistusgeeli

Jos joskus on joutunut pettymään luonnonkosmetiikan kohdalla outoihin koostumuksiin, tympeisiin hajuihin ja tylsään pakkaussuunnitteluun, ei Mia Höydön kohdalla tarvitse pelätä moisia. Pakkaussuunnittelu on kauniin skandinaavinen, näillä puteleilla kehtaa lähteä valloittamaan maailmaa. Tuoksultaan tuotteet ovat kaikki melko mietoja ja mitä tulee koostumuksiin – huh! Toimivia ja normaaleja, ei outoja ohuita litkuja. Kaunis-geelipuhdistusaine pesee meikin huolellisesti pois iholta ja minä hypin riemusta, sillä myös silmämeikki lähtee ongelmitta! Olen varsinainen laiskimus sillä en koskaan jaksa putsata silmiä erikseen ripsiväristä. Siksi on varsinaista luksusta, jos kasvojenpuhdistusaine tepsii silmiinkin kuivattamatta niitä. 

Mia Höytö kasvorasvat

Ihana ja Unelma ovat molemmat tosi hyviä kasvovoiteita. Ihana on pikkuisen kevyempi mitä Unelma ja käytänkin Ihanaa päivällä meikin alla ja Unelmaa yövoiteena. Molempia riittää yksi painallus kosteuttamaan koko kasvot ja kumpikin rasva imeytyy nopeasti. Ainakin Zuiin meikkivoide ja Ihana-kasvovoide ovat täydellinen kombo. Koska olen löytänyt monia toimivia yövoiteita luonnonkosmetiikan valikoimista, panostaisin jatkossa hyvään päivävoiteeseen ja ostaisin Ihana-voidetta kun edellinen loppuu. Jos taasen ei ole onnistunut löytämään tarpeeksi kevyttä fiilistä jättävää, mutta silti tosi tehokkaasti kosteuttavaa yövoidetta, suosittelen Unelmaa. Opiskelijalle Mia Höytö Cosmetics on aika hintava tuotesarja, mutta voisin kuvitella jatkossa ostavani tuota Ihana-voidetta, sillä mun on ollut hankala löytää meikin alle soveltuvaa voidetta. Nämä kyllä todella ovat sitä arjen luksusta, näyttävät oikein edustuskelpoisilta kylpyhuoneessa! 

Linkkasin tuotteet Weecosin puolelle, josta Mia Höytöä voi tilailla kotiin. Jos haluat käydä testaamassa tuotteita ennen ostopäätöstä, suuntaa Lumoon. Valo-silmienympärysvoiteesta en kirjoittanut vielä mitään siksi, että minulla ei ole oikein mitään vertailupohjaa muihin silmänympärysvoiteisiin. Ei kai 22-vuotiaan tarvi sellaisia vielä käyttää…..? Tosin olen kyllä meikannut 13-vuotiaasta asti, että hmm? Silkki-vartalovoidetta ei ihoni vielä kaipaa, mutta kuulette varmasti fiiliksiäni siitä kun ilmat kylmenevät ja ihoni alkaa kaivata kosteutusta. 

Lisää luettavaa:

8 Comments

    • ida365
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *