365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

14

marraskuu 2013

25

COMMENTS

LÖYTÖ 14

Written by , Posted in Lifestyle

Mullapas onkin maailman nätein kalenteri ens vuodelle! Kyseessä on Löytö 14 -kalenteri,  Lahden Muotoiluinstituutin valokuvauksen opiskelijoiden toteuttama kaunokainen. Samat tyypit lähettivät mulle yhden kalentereistaan, hihii! Johan minulla yksi kalenteri jo olikin, mutta en ole tykännyt siitä. Ebaysta tilaamassani kalenterissa on liian ohuet sivut, kaikki tussit näkyvät läpi. Koko on kyllä ollut näppärä, onneksi Löytö on samankokoinen, mutta paksumpisivuinen ja laadukkaamman oloinen.  Olen tottunut vaihtamaan kalenteria aina uuden lukukauden alussa, mutta nyt vaihdan kyllä kesken lukuvuoden Löytöön ja aloitan uuden kalenterin poikkeuksellisesti tammikuusta alkaen. Löytö kun on kalenteri vuodelle 2014, joten se alkaa tammikuusta ja kestää hieman yli vuoden päättyen helmikuuhun 2015. Aika hyvä, on sitten pikkuisen siirtymisaikaa seuraavaan kalenteriin tämän loputtua.

(Arvaatteko mikä on hauskaa? Google Analyticsin mukaan mun blogiin päädytään tosi usein hakusanaparilla ”ida365 kalenteri”. En tosin tiedä tilastoja tällä hetkellä, onko Analytics lopettanut hakusanojen näyttämisen?:-o Noh, toivotaan että tämä postaus vastaa monen tarpeisiin! Luulis, kun on näin sievä kalenteri kyseessä.)

LÖYTÖ 14

löytö-kalenteri

Löydössä on näppärästi tilaa – yhdellä sivulla on yksi viikko ja viereisellä sivulla kaunis kuva – jokin löytö. Kirjan kuvituksena on opiskelijoiden ottamia valokuvia, joihin he ovat kuvanneet ihmisiä ja heille tärkeitä asioita. Näin kauniiseen kalenteriin ei tee mieli sotkea, joten mun pitää ehdottomasti ostaa uudet, nätit kynät! Mutta näteillä kynillä voikin sitten tehdä nättejä merkintöjä vaikka valokuvienkin alareunaan. Tästä kalenterista tulee mun taideprojekti, toivottavasti saan pidettyä omat merkintäni siisteinä :- D 

löytö 2014 kalenteri

Kauniita kuvia. Voitte vaklata muutamat kuvat lisää Löytö 14 -kalenterin facebook-sivuilta

muistiinpanosivut

lahden muotoiluinstituutin opiskelijoiden kalenteri 2014

löytö 2014 kalenteri lahden muotoiluinstituutti

Mitäs tuumitte, eikö olekin nätti?  Tässä on mainio joululahjaidea kaverille tai itselle, jos on uuden kalenterin tarpeessa. Ja muutenkin tukemisen arvoinen projekti mielestäni, mahtavaa duunia! Kiitos kovasti kalenterista, Löytö-tiimi!


 Tilaa oma Löytö -kalenteri vuodelle 2014 TÄÄLTÄ. :-)

Lisää luettavaa:

25 Comments

 1. Viiru
 2. anni
 3. Halla
  • ida365
 4. Katsu
  • ida365
 5. Minskii
  • ida365
  • ida365
  • ida365
 6. evev
  • ida365
 7. Kata
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *