365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

18

marraskuu 2013

6

COMMENTS

Lempitakki

Written by , Posted in Muoti

super mukava takki

ida

juuuuh juuh

Yleisesti ottaen pukeutuminen tuntuu aika haastavalta tähän vuodenaikaan, kun pitäisi pystyä pukeutumaan lämpimästi ja silti olisi kiva näyttää joltain muulta kuin eskimolta – etenkin kun nyt ollaan vielä aika kaukana niistä -30 asteen pakkasista, mistä saimme viime talvena nauttia. Siksipä tuleekin erityisen siisti fiilis, jos pystyy keksimään oman vaatekaapin tarjonnasta jonkin uuden, itseä miellyttävän asukokonaisuuden. Tämä oli juuri semmoinen!! Vaikka mulla ei ole järjetöntä määrää vaatteita, pystyy niistä ihan varmasti keksimään vielä vaikka kuinka monta uutta yhdistelmää, kun vaan alkaa testailla eikä aina jumita samoissa helpoissa suosikeissa.

365 days with ida

Super Mukavasta stailauspalkkiona saatu ihanaihanaihana Muka va-merkin Vilja-takki on oma suosikkini. Se menee näin talvella neuletakista kun taas kesän lopussa sitä pystyi käyttämään päällystakkina. Monkin monta vuotta vanha (ainakin 3, pian 4, sillä muistan että tämä oli mulla jo kun täytyin 19!) pyykkilautapaita toimii hyvin korkeavyötäröisten farkkujen kanssa ja korkonilkkurit tuovat asuun ryhtiä. Tuo Vilja-takki saattaa toisinaan näyttää aika muhkealta, mutta jos kengissä on korkoa, on kokonaisuus heti ryhdikkäämpi. 

nuttura

Hiuksissa näkyy aika kivasti sävyeroa, kiitos Lumossa tehdyn kirkastushoidon. :-) 

hanhiniemi

Kuvista saan kiittää ihaninta Maj:ta, räpsittiin asukuvat ennen kuin käytiin lounaalla Kauppahallin Armaassa. Kasviskebab maistui hyvältä, mutta ah, ne Armaan porkkanakakut. Ei ole parempia.  

Lisää luettavaa:

6 Comments

    • ida365
    • ida365
  1. Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *