365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

28

marraskuu 2013

10

COMMENTS

Tampereen eka bloggaajailta @ GLITTER

Written by , Posted in Lifestyle

Tampereella ei koskaan tapahdu yhtikäs mitään blogeihin liittyvä. Kaikki kivat illat, avajaiset, lanseerausbileet ja tapahtumat on aina Helsingissä. Tavallaan ymmärrän sen hyvin, mutta jos osattaisiin kutsua oikeat tyypit niin kyllä täälläkin riittäisi porukkaa kivoihin bloggaajajuttuihin. Siksipä olikin kivaa saada kutsu Glitterin eilisiin pikkujouluihin, joita vietettiin samaan aikaan myös Helsingissä ja Turussa.

idamaj2

Kukkuu!! Suuntasin paikalle lemppari-Maj kaverinani – me ei olla ehditty aikoihin treffata, joten tämä tuli hyvään saumaan. Mun syksy ja talvi on ollut ihan hullua kiirettä ja sekamelskaa. Joinain hetkinä nautin siitä ja joinain olen ihan poikki, joten tämmöiset keskelle viikkoa (Tampereella!! Helsinkiin ei viikola ehdi) sijoittuvat jutut on superkivoja, pääsee hetkeksi pois siitä hektisestä arjesta. 

glitter ida365 maj magicpooks

Merkkailtiin liikkeeseen omat lempparituotteemme, mä spottasin tyylikkäät nahka(!!)hanskat ja ihan överit korvikset. Koskarin Glitterissä voi käydä kurkkaamassa kaikkien bloggaajien valinnat – sama homma varmaan Helsingissä ja Turussa, tosin missä liikkeissä, sitä en tiedä. 

ida365 ja curious-noora

Ihana Noora! Me tavattiin Nooran kanssa ekaa kertaa Muotikirppiksen merkeissä viime keväänä ja nyt on ollut ilo tutustua neitiin Re:fashion-kuvioiden kautta kunnolla. 

linpa -linda

Soma Linda! Mekin törmättiin Muotikirppiksellä viime vuonna, mutta juteltiin vasta nyt ekaa kertaa kunnolla. Vitsit kun tuolla olisi ollut enemmän porukkaa, olisi ollut mukava tavata useampiakin tamperelaisia bloggaajia – tiedän että teitä on!! Itsensä saa muuten ilmiantaa TÄNNE. Ensi vuoden Muotikirppistä varten on kiva tietää, keitä kaikkia kantsii kontaktoida, hiii! 

bionade luomulimppari

Jes, tarjoiluna luomulimua Bionadelta. Litsi-limu ei oo äklömakeaa ja maistui mullekin, joka en miltei ikinä juo limppareita (juuri siksi että ne on niiiiin makeita). Ootteko testanneet?

ida magicpoks maj

Suunnattiin vielä illalla herkuttelemaan rakkaan Maj:n kanssa, mutta siitä riittääkin juttua toiseksi kerraksi. En nimittäin ollut koskaan aiemmin käynyt Inezissä, mikä vääryys! Onneksi Maj tutustutti mut tuohon kivan tunnelmalliseen paikkaan. Oltiin keskiviikkoiltana pitkään ravintolan ainoat asiakkaat, mitä ihmettä. Kai tyypit sitten venailee ens viikkoa, veronpalautuksia, itsenäisyyspäivää tai jotain…..? 

 

Lisää luettavaa:

10 Comments

  1. ee
    • ida365
    • ida365
    • ida365
  2. Sonja
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *