Designtori JOULU

lifestyle
4 kommenttia

Tarkoituksena oli herätä hyvissä ajoin ja suunnata heti aamusta Designtorille, mutta hups, uni maittoi yllättävän hyvin. Reilun tunnin torkutuksen jälkeen jaksettiin vihdoin nousta ja alkoi jo vähän jännittää, että onko kaikki kivoimmat jutut jo menneet. Onneks ei! Joskus kahden aikoihin me taidettiin vasta päästä paikan päälle ja tehtiin silti parit superit löydöt :– ) Kuvia ei tullut nappailtua kovinkaan montaa, mutta tässä muutama. 

R-H clothes

Jee, tätä odotin tällä kertaa eniten – R/H:ta! Oon haaveillut paristakin vaatekappaleesta ties kuinka kauan, mutta en ole uskaltanut tilata verkkokaupasta kun en ole tiennyt minkä kokoisia merkin vaatteet ovat. Vaan nytpä pääsin paikan päällä testaamaan… 

erika works

Erika Works & upea nahkahame, joka on siis taiteiltu kauniiksi maalaamalla. Huh hhu! 

designtori joulu

Grafiikanvedos: Hinni Huttunen

nättejä kuoseja

HUH miten törkeän siistin värinen tuo Kaunisteen tyynynpäällinen! 

kalenteri

Löydettiin viime vuonna Kaunisteen valikoimista kivoja joululahjoja – tässä siis hyvä vinkki muille lahjoja pohtiville. Kaunisteella on myös oma nettikauppa :- ) 

kaikki pusut jotka olen saanut

En kestä, tän teoksen nimi oli ”kaikki pusut jotka olen saanut” :’—-))) Siistiä, että Designtorilla myydään esim. Tamkin kuvataiteen opiskelijoiden töitä. Nämä grafiikanvedokset on tehnyt Hinni Huttunen. 

rh the label

Ja juuuuuuuh, löytyi sieltä siis jotain itsellekin….. hyvästä on kantsinut haaveilla – oon miettinyt tän ostamista siitä saakka kun sen bongasin nettikaupasta! 

r:h mickey dress

Eräs ihana Mickey-mekko löytyi siis, hihii! Parempaa kuvaa varmasti luvassa asukuvien yhteydessä joku kerta. Jos ette tänään ehdi käydä Designtorilla, suunnatkaa ihmeessä paikalle huomenna :– ) 

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oo hei onkohan tota mekkoa sinisenäkin?
    Muistan joskus nimittäin turussa televisio-kaupassa kokeilleeni tuota, mut se oli jotenkin liian pitkä olevinaan sillon.. ehkä koko oli väärä.
    ihania juttuja näyttäis olevan tuolla!

    1. heeei saattaa olla ollut, tuo on viime kesän mallistoa muistaakseni, kulkee nimellä mickey beach dress. on tuo mullekin aika pitkän mallinen, mutta jotenkin just sopivan pitkä – eka midimekko siis mulle! :-D

  2. Mäkin kävin kans designtorilla ja löysin kivoja juttuja vaikka kuinka paljon..ei vaan toi budjetti oikein antanut myöten. Pari kivaa sormusta kuitenkin löytyi (tein niistä kans oman postauksen,heh :) ) Ihana toi sun mekko! Tuntui vaan että siellä torilla sekosi kun olisi tehnyt niin paljon mieli kaikkea eikä osannut valita.

    Ja siitä luomuruoka postauksesta mistä tuossa aikaisemmin kommentoin.. Vaikka että miksi suosit luomua ja millaisia luomutuotteita ja sellaista :) Tai että mistä tämä ”innostus” on lähtenyt ylipäätään!

    1. No kurkkasinkin heti sun blogin puolelta, jee, mahtavia löytöjä!:–) Oishan siellä mullekin ollut vaikka mitä muutakin ihanaa, mutta päätin sijoittaa vain tuohon yhteen mekkoon.

      Heei okei, eli siis jotain yleismaailmallista :- )