365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

9

joulukuu 2013

18

COMMENTS

Kiireinen talvi

Written by , Posted in Lifestyle

Untitled

Sain äidiltä Lontoosta tuliaisina aivan mielettömän nätin joulukoristeen. Vaikka tykkäänkin joulusta ja joulufiiliksestä, tuntuu kummalliselta ostaa ”joulukrääsää” kotiin. Arvostan sen takia tätä kaunista, yksinkertaista koristetta tosi paljon. Maapallo-koristeessa luki, että se on tehty käsityönä ja tekijälle on maksettu kunnollinen palkka :-) Ihana. 

Untitled

Juhuuu, La Sardina 8ball ja Fritz the Blitz ovat melkoisen täydellinen kombo. Multa löytyy tuo irtosalama itseltäkin ja oon käyttänyt sitä mm. näitä kuvia ottaessa. Ihan älyttömän siistiä on se, että se toimii myös mun Olympuksen digijärkkärin kanssa ”hot shoe”-liitännän avulla! Noita värillisiä filttereitä en oo vielä testaillut liikoja….. 

Untitled

Meikissä Saxcé:ssa ennen Re:fashionin lanseerauskemuja. Naurattaa, parikin teistä kyseli että miten näytin niin hehkeältä niissä kuvissa jossa mulla oli se pitkä neuletakki – no sehän oli tietty tämä ammattilaisen tekemä meikki! :-D jota oli tietysti aika paljon arkimeikkiä enemmän.

Untitled

Porkkanakuppikakku, nam!

Untitled

Valkkasin Glitterissä lempituotteikseni nätit nahkahanskat ja nämä ihan överit korvakorut. Ovat muuten sen verran painavat, että saas nähdä pääsevätkö koskaan käyttöön vaiko ainoastaan johonkin kuviin tms? Miten näin painavia korviksia kuuluu edes käyttää? :–D vai onko mun korvat vaan tottumattomat……

Untitled

Mmmh, superaamupala! Viikonloppuina on kiva syödä kunnon aamiainen, yleensä jotain herkkua Ahon jugua ja herkkuleipää taikka sitten puuroa ja herkkuleipää. Jos leipä on sattunut loppumaan, on munakas oikein hyvä vaihtoehto. Munakkaaseen kun voi heitellä kaikkia jämäkasviksia jääkaapista >:- )

Untitled

#kylmä!!!!!!!!! Talvipukeutuminen on kyllä äärettömän tylsää, kun ykköskriteerinä on lämpö…. onneks mulla on nyt super ihana pipo, ei tarvii yrittää pärjätä tuolla hassunmallisella turbaanipipolla. 

Untitled

Samiksii maman kaa! Äiti on kans haaveillut Dr. Martensenin bootseista, mutta koot menee hankalasti ja isompi koko näytti jo oudon isolta jalassa. Onneksi mamalle löytyi vastaavat kiiltonahkabootsit ulkomaan reissulta, JE! Nyt voidaan olla sit samiksii, ihan niin kuin lapsenakin – silloin oli tosi kuul jos oli maman kaa jossain asiassa samis.

Untitled

Hihii, minun kamerakokoelma! La Sardina Möbius oli eka kamera jonka ostin Plastic Camerasilta. Nythän meillä on tuon tilalla La Sardina 8ballia, joka näkyy tossa ylemmässä kuvassa. Fisheye taasen on eka lomokamera, jonka mä olen omistanut! Tästä kaikki on mun kohdallani lähtenyt :–D Hirveän usein tyypit ei tajua, miten pieni tuo alin Golden Half oikeasti on; sehän on ihan taskukokoinen verrattuna noihin muihin. Just paras reissukamera, pääsee parhaiten oikeuksiin kesällä auringonvalossa. Mullapa on jemmassa yhdet sillä  otetut kuvat joita en oo vielä ehtinyt täällä näyttää!

Untitled

Jouluinen Tampere, niin nätin näköistä! :’-) On kivaa kulkea joka aamu kouluun keskustorin läpi (vaikka mukulakivet onkin sairaan ärsyttäviä jos jalassa on korolliset nilkkurit), siellä kun on edes pikkuisen jouluinen fiilis.

Untitled

Jouluisia pakkauspuuhia! Näiden parissa mun arkipäivät menee ja kirjoja lukiessa sekä esseitä kirjoittaessa. HUH, kohta on joulu, käsittämätöntä! Onneks on oma kamerakauppa – jos en keksi isille ja äidille lahjoja, voin yllättää ne kameroilla…….. >:D hehehe.

Mitäs teille kuuluu?! Joko on lahjat hankittu ja loma alkanut? Mä en malta odottaa joululomaa – josko sitten ois aikaa lukea uusin Trendi ja kirjoittaa kirjekaverille. Tämmöinen kiire on ihan jees kun tietää ettei se kestä loputtomiin, mutta kumpa ois enemmän lunta = enemmän valoa.

 

Lisää luettavaa:

18 Comments

  • ida365
  • ida365
  • ida365
  • ida365
  • ida365
  • ida365
 1. Sonja
 2. Nannah
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *