MESH BACK DRESS

muoti
13 kommenttia

ITKU miten inspiroivia kommentteja Punnitse & Säästä -postaukseen, ihanat te! :-* Ja ihanaa että olen onnistunut inspiroimaan teitä postauksellani. :-) Kokeilin eilen ekaa kertaa vihersmoothieta, kuten blogini facebook-sivua seurailevat jo tietävätkin. Jaan reseptin teille pian niin pääsette kokeilemaan maistuuko aloittelijan viherpirtelö teille.

Mutta nyt asukuvaa Lontoosta! Oli pakko hyödyntää River Islandin sovituskoppi, ulkona sattui olemaan ihan liian harmaata ja sateista asukuvailuun. 

Takki on Lindexistä, taitelijatakin korvaaja. Pitäisi korjauttaa se taiteilijatakkikin joskus, se on niin mukavan näköinen ja näin Lontoossa juna-asemalla jollain tytöllä sellaisen! Sekin oli aika kärsinyt tekonahkaosien kohdalta… Fake Chanel -college saatu Choiesilta ja jalassa tietty kiiltonahkaiset Dr. Martensenit jotka olivat täydelliset kengät Lontooseen – kestävät sadetta, ovat hyvät jalkaan ja sopivat asuun kuin asuu. 

Mesh-selkämyksinen mekko lainassa kaverilta! Muistatteko kun huutelin blogin facebook-ryhmässä että WST myy tätä, että oispa mun koossa niin ostaisin heti pois? Hahaa, kaveri tuli apuun, sain lainata tätä Eevalta. Pitää katsoa jos sitä huvittais myydä tää mulle… 

En löytänyt tuolta mitään, itse asiassa ostin koko reissulta ainoastaan kaksi vaatetta – molemmat American Apparelilta. Hii, tulette varmasti näkemään ne myöhemmin asukuvien yhteydessä!

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Heippa Ida!
    Luetko itsesi feministiksi? Jos kyllä niin mitä mieltä olet American Apparaelin yliseksistisistä mainoksista?
    AA:n naiskuvasta olikin jonkinlaista kohua syksyn aikaan ja silloin moni ajatteli liikkeen boikotoimistakin, mutta tuntuu että tämä asia on päässyt aikalailla unohtumaan. Itse pidän AA:n vaatteista mutta en pysty menemään edes liikkeeseen sisään ajattelematta tätä asiaa. Tuntuu lähinnä epäeettiseltä tukea yhtiötä jonka myyjillä on painorajat jotta he näyttäisivät hyviltä konsernin vaatteet päällä. Onhan AA:ssa toki hyvätkin puolensa, mutta se pelkkä ”Made in USA” ei saa ainakaan minun pääntäni kääntymään tässä asiassa.

    1. Tuo on kyllä erittäin hyvä pointti! Mainokset ja eettinen tuotanto ovat kyllä kovasti ristiriidassa tällä yrityksellä – ehkä ihan tarkoituksella? Mä olen arvostanut AA:n vaatteissa juuri sitä, että ne on tehty jenkeissä eikä halpatyömaissa ja kaikkien omistamieni American Apparelin vaatteiden kesto on ollut loistava. Vähän vaikea punnita kumpi on kamalampaa, lapsityövoima vai naisia esineellistävä mainonta, kun kumpikaan ei ole yksiselitteinen juttu – valitsen siis mieluummin AA:n kuin merkin, jonka tiedän teettävän kaikki vaatteet halvalla halpatyömaissa, jossa työntekijöillä ei ole minkäänlaista ihmisarvoa. Parastahan olisi tietysti välttää nämä molemmat. Ja olla ostamatta vaatteita ollenkaan miltään ketjumerkeiltä, niin ei tarvitsisi miettiä tämmöisiä…

      Mä en olekaan tiennyt, että niillä on painorajat myyjillä, for real?!?! Aika sairasta. Veikkaan että moneen asiakaspalvelutehtävään on kyllä sellainen kirjoittamaton naamaraja, joka on todella surullista sekin, mutta jos AA:lla todella on tuommoinenkin sääntö niin hyi että, sick!! Ymmärrän että ulkonäkö vaikuttaa asiakaspalvelutehtävissä esim. sen suhteen, sopiiko tyyli liikkeen tyyliin, mutta paino on pikkuisen eri asia.

      Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset AA:sta. En katso niiden mainoksia oikeastaan koskaan mainoksina, vaikka varmasti ne alitajunnassa niinkin vaikuttavat. Jotenkin luokittelen AA:n mainokset enemmän joksikin valokuvaustyyliksi ja jutuksi, jota en omassa mielessäni edes oikein liitä vaatteisiin. AA:n mainoksissa on onneksi sentään monipuolisesti eri kansallisuuksia edustettuna, ei esim. pelkkiä valkoisia malleja ja useat mallit poikkeavat myös perinteisistä kauneusihanteista. Mutta jep, se viime vuotinen (?) flanellipaita-kohu jäi kyllä mieleen. Jotenkin kaikkeen tähän median luomaan naiskuvaan turtuu eikä jaksa edes välittää kaikesta, mutta ne mainoskuvat olivat melkoisen tökeröitä, kun miesten flanellipaitakuvat olivat normaaleja katalogikuvia ja naiset taas myivät paitaa puolialastomina venkoiluasennoissa. Melkoinen kontrasti miesten ja naisten välillä – se oli varmasti se mikä eniten ärsytti. Siistiä että niitä kiellettiin esim. briteissä ja ruotsissa! Minusta AA ei ole kyllä ainoa naisia esineellistävä vaatemerkki, vaikka tekeekin sen räikeämmin kuin moni muu. On niin paljon muitakin asioita joihin mainoksissa voisi kiinnittää huomiota; esim. jotkut merkit ja suunnittelijat käyttävät pelkästää valkoisia malleja yms. Äääh, nää on hankalia juttuja. Alkoipa mietityttää koko juttu, kiitos herättelevästä kommentista! :-) Olen kyllä feministi, ehdottomasti.

      1. Olen työskennellyt Aa:lla myyjänä. Painosta ei rekrytoinnin aikana puhuttu mitään, mutta kuvia otettiin ja meikkaukseen annettiin säännöt (vähän). Toisaalta on kai käsittääkseni melko yleistä, että myyjät ovat osa brändiä, vaikka naurettavalta se tuntuikin.

        1. Musta se ei varsinaisesti tunnu naurettavalta, koska totta kai myyjä on osa brändiä. Se vaan on naurettavaa, jos tuollaiseen työhön kuuluisi painorajoitukset. Ymmärrän meikkaus- ja pukeutumissäännöt tietyssä mielessä, jos ne eivät ole kovin rajoittavia ja niillä on jotain perusteluita. Esim. ei liikaa meikkiä vaan luonnollinen tms…

      2. ihanaa ida et jaksat kirjoittaa noin pitkiä ja perusteellisia vastauksia kommentteihin!! tosta vuorovaikutuksesta lukijoiden välil arvostan paljon! moni bloggaaja vaan vastais tohonki, et : oho enpä tienny, että on painorajoja myyjillä.
        go ida!!!!:)

        1. kiitos santra <3 musta teidän kanssa keskustelu on just parasta bloggailussa, joten tietty! tää on myöskin aika monipiippuinen juttu, joten on kiva kuulla mielipiteitä! huuih!

  2. En tiiä ootko ennen kuullut moista, mutta susta tulee mieleen Carey Mulligan (maailman suurin kohteliaisuus, toivottavasti ymmärrät!!). Samanlaiset söpöllä tavalla tosi kauniit sirot kasvot :-) Kivaa loppu viikkoa sulle! P.S. sun blogi on mun ykkössuosikki!

    1. Voi eikä, apua! :–O Aivan mielettömän ihanasti sanottu. En kyllä itse ole varma havaitsenko yhdennäköisyyttä, mutta itku miten kivasti sanottu. Ihana sinä, hyvää loppuviikkoa! :–*

  3. no oot näitä harvoja blogeja mitä miehetkin jaksaa katsella. että niin:)