Sunnuntain musakorneri: And if I married you tonight it would probably start a riot in Oakland

lifestyle
8 kommenttia

Seinabo Sey – Younger

Ihan huikea kappale!! Pitkästä aikaa sellainen jota tekee mieli kuunnella monta kertaa putkeen. Video on myös katsomisen arvoinen, siinä on ihania fiiliksiä ja kauniita maisemia ja ihmisiä. Mitenhän ihmeessä törmäsin tähän vasta nyt?!? Spotifyssä ei ainakaan ole mitään muita biisejä, hmmmmmh. 

Childish Gambino – Telegraph Ave (”Oakland” by Lloyd)

Onneksi alettiin katsoa Community-sarjaa vasta Childish Gambinon albumiin tutustumisen jälkeen, olis voinut olla ennakkoluuloja jos olisi ehtinyt katsoa sarjaa aiemmin :–D Tykkään koko because the internet -levystä, se on soinut meillä aika paljon kotona viime kuukausina. Tää on kuitenkin varmaan lempparein biisi.

Broken Bells – Holding on for Life

Jaaaahas, Broken Bellsin uuden albumin biiseille on tehty jotain lyhytelokuvia, mutta niissä soi biisit vain etäisesti taustalla. Kivaa että tälle biisille on tehty edes liikkuva visuaali, ettei tuossa nökötä vain albumin kansi tms. Kivaa että Broken Bells on back, vaikkei tää mikään superlemppari oo koskaan ollutkaan, niin tykkään kyllä. 

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. HAHA! eikä, siis JUST ennen tän postauksen lukemista törmäsin tohon seinabo seyn biisiin jossain toisessa blogissa ja tykästyin ihan kamalasti, taitaa koko loppuilta mennä se repeatilla ja välillä pitää taas katsoa video uudestaan ja uudestaan!! vitsi kuin hyvä ahhh! ja oon innoissani broken bellsin uudestan tuotannosta, vaikka ei se munkaan mikään ykköslemppari oo ikinä ollut, mut se onkin just semmosta harmittoman mukavaa ja kivaa musaa. se tulis kans keikalle tänne montrealiin joskus maalis-huhtikuussa, vähän houkuttelis mennä kattelee mikä meno… :–)

    1. oho, aikamoinen sattuma?! :—-D

      ja niinpä, sama fiilis broken bellsistä!! livenä varmaan kool ;-)

  2. Sulta saa aina niin mielettömiä uusia biisituttavuuksia, että en kestä! Tusen tack!! :)

    1. IHANA kuulla, mahtavaa!!!! :–* musapostauksiin ei hirveesti koskaan kommentoida, joten on siistiä tietää että joihinkin uppoaa!:- )