Hyväkuntoiset hiukset

kauneus
188 kommenttia

Olen ehtinyt päivittää kosmetiikkaa aika reilusti luonnollisempaan suuntaan tässä viimeisen vuoden aikana. Synteettisiä hiustenhoitotuotteita multa löytyy yhä vaikka millä mitalla, joten menee varmasti jonkin aikaa ennen kuin edes viitsin ostaa uusia (luonnollisia) tuotteita kotiin, pitää käyttää nämä avatut putelit ensin loppuun. Ja koska mä en juuri mitään tököttejä käytä, niin voi mennä hetki että saan nämä käytettyä loppuun….. :-D Eniveis, tässä on mun tän hetken suosikit!

Biozellin hiuslakka on loistava – testasin tätä ekaa kertaa Muotikirppiksen jälkeen, sillä kun tilasi Muotikirppikseltä Trendi-lehden, sai tilaajalahjaksi Biozellin tuotepaketin jossa oli mm. tuo lakka minikokoisena. Tämän isomman taas sain Re:fashionin lanseerauskemuista ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Musta tuntuu että tää on myös riittoisampaa mitä moni muu edullinen hiuslakka? Hiukset ei myöskään mee mönjäisiksi jos niihin sataa lunta hiuslakan laiton jälkeen. Siistiä että kotimaisten hiustenhoitotuotteiden joukosta löytyy näin laadukas tuote. 

I am -hiussuihkeesta kirjoittelin aiemmin Lempikosmetiikka 2013 -postauksessa. Suihke tuo rakennetta ja sitä voi suihkuttaa sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin – antaa myös jonkin verran pitoa kuiviin hiuksiin suihkuttaessa. Ja mikä parasta, tämä on 100% luonnollinen tuote! Pietarsaarelaisen yrityksen tuotteisiin voi tutustua TÄÄLLÄ ja Tampereella näitä saa ainakin Lumosta / Ekokampaamo Oranssista. 

Batisten kirsikantuoksuista kuivashampoota olen käyttänyt jo parin vuoden ajan, eikä mikään muu tuote vedä sille vertoja (olen testannut ainakin kymmenen erilaista kuivashampoota blogin kautta). Kuulin Ellimarilta että Batisten tummille hiuksille tehty kuivashampoo toimii sekin, mutta jättää kuulemma tummia läikkiä naamaan, jos sattuu suihkimaan liian lähelle hiusrajaa :’-D Batisten kuivashampoot ostan Kicksistä. 

Cutrinin hiuspuuteri löytyi alkutalvesta jostain kätköistä ja nyt oon ihan myyty! Oon jotenkin hölmösti ajatellut että kuivashampoo ja hiuspuuteri olisi lähes sama asia, eri muodoissa (spray vs. sirottelu) vaan, mutta ehei! Siinä missä kuivashampoolla saa freesimmät hiukset, antaa hiuspuuteri hullusti tuuheutta. Tuota vaan ripotellaan hiuksiin ja sitten harotaan ja nostellaan tuote käsin hiusten sekaan. Täydellinen tuote esim. jos haluaa pipon alla lättääntyneisiin hiuksiin tuuheutta mutta hiukset eivät vielä kaipaa kuivashampoon puhdistavaa ominaisuutta. Auttaa myöskin lettikampausten ja nutturoiden teossa, jos omat hiukset on superliukkaat pesun jäljiltä. Ei mitään tietoa paljon tämä maksaa, mutta tätä ostan lisää ekan putelin loputtua! Voisko tämmöstä saada jostain luonnollisena? 

Talvisin mun hiukset kaipaa ekstrakosteutusta, latvoissa on pari tuhathaaraista ja ne on muutenkin ihan rutikuivat. Siispä käytän paljon hiusöljyjä! Yves Rocherin öljyä laitan hiuksiin esim. tunti ennen suihkua, annan sen vaikuttaa latvoissa paljon reilummin mitä putelissa ohjeistetaan. Laitan öljyä vain latvoihin, mutta kiedon hiukset ylös nutturalle joten sitä saattaa kyllä valua muuallekin.

Cutrinin öljy taasen toimii pestyihin hiuksiin. Laitan tätä hiuksiin jos föönaan ne – pari tippaa käsiin josta hieron öljyn latvoihin ja sitten föönaan. Hiuksista tulee tällä kikalla kiiltävät ja pehmoiset. :-) Joskus hiusten ollessa tosi sähköiset saatan sipaista tätä myös kuiviin latvoihin. Hyvin pieni määrä riittää!

/ Edit. Oon tehnyt tän postauksen valmiiksi luonnoksiin ennen kuin sain kertoa teille NAFHASTA. Pitää siis palata pian sen suhteen, millaiseksi superöljyksi arganöljy on osoittautunut!! 

Takkuihin taasen auttaa Tangle Teezer, jota oon käyttänyt jo puolitoista vuotta. Sen sijaan Invisibobblet on mulle ihan uus tuttavuus! Sain nämä testiin joku pari kuukautta sitten ja olen ihan myyty! Allekirjoitain täysin sen mitä kaikki muutkin ovat hehkuttaneet – nämä eivät katko hiuksia eikä hiukset tartu näihin samalla tapaa mitä normiponnareihin. Kaikki sotkunutturat onnistuu paljon helpommin, sillä nämä myöskin pitävät kampausta kasassa paremmin kuin perusponnarit. Enkä oo saanut yhtäkään hajalle vielä, hahaaa! >:–) 

Siispä arvon teillekin pari – huh, onpas nyt muuten ollutkin arvontoja?! Noooh, blogisynttäreiden piikkiin ;-) Kaksi teistä voittaa itselleen viis pakettia invisibobbleja – sovitaanko että saatte itse valita värin? Käykää kurkkaamassa värivaihtoehdot TÄÄLTÄ


1. Kommentoi minkä väriset Invisibobblet haluaisit mieluiten 
2. Osallistumisaikaa on 2.3. klo 23:59 asti. Laita tietoihin toimiva sähköpostiosoite! ♥


Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. mustia tänne tulemaan, dankjuuu!! haluun kumota suuret ennakkoluuloni noita kohtaan :-D

  2. Noi on ihan tääydellisiä ponnareita! Ei vahingoita hiuksia. Mulla on ennestään yksi, mutta se on venynyt aivan liian suureksi ja sitä saa kieputta neljä kierrosta ympäri :( Ei Glitterin halpis pysynytkään muodossaan… Värittömät sopisi mun vaaleisiin hiuksiin parhaiten, ja uusi olisi enemmän kuin tervetullut :)

  3. Sain siskolta yhen tollasen ja sehän on varsin loistava! Punainen ei oikein mun kuontaloon istu, mutta noita läpinäkyviä kun saisi niin johan natsais. :)

  4. Voi että, enpä oo ees ikinä kuullu invisibobbleista!! Vaikuttaa loistavalta tuotteelta. Vaikka tuo pinkki olis tosi söpö vaihtoehto niin taidan kuitenkin päätyä perusmustaan :)

    Sulla on muuten näyttää olevan jotenki vähän samanlainen hiuslaatu ku mulla! Siks tämmöin hiustuotepostaus oli tosi kiva!

  5. Oon jo niiin kauan halunnu kokeilla noita ihmeponnareita, mutta en oo vieläkään saanu aikaseks hankkia! Toivottavasti noi on hyvät pitkiin ja painaviin hiuksiin että sais vähän nätimpiä ponnareita :) Ja mustat invisibobblet haluaisin :)

  6. Mustia Invisibobbleja ottaisin minäkin mielelläni, vanhat markettituotteet on venyny pilalle :) Toisaalta jotkut värikkäätkin vois olla kivoja kesäksi… Vaikkapa keltaiset!

  7. Moikka. Oon miettiny sellasta, että puhdistaako esim. Skin blossomin shampoo jokapäiväiset synteettiset hiuslakka- ja kuivashampoojäämät. Onks sulla omaa kokemusta tai jonkun ammattilaisen tietoa tästä?

    Kirkkaat ponnarit ois kivat!

  8. Läpinäkyvät ois ihanat. Marketin pompulat katkee heti kun saan hiukset edes yhden kerran niiden välistä :/

  9. Haluisin noita ainaki punaisia ja kirkkaita! Mut jos on vaan yks mahollinen, ni sit toi punanen :) Täytyypä käyä katteleen noita kans tosta Anttilasta, jos siellä satuttais niitä myymään. Yks tollanen puhelinlankaponnari mulla jo on, mutta toisesta ei ois haittaa, ku kaikki pinnit ja ponnarit katoilee niin herkästi :D

  10. Läpinäkyvät sopis mulle parhaiten! Näitä on pitänyt testata jo pitkään, mutten oo vaan saanu aikaseks.

  11. Nyt on paha, pitäiskö repästä ja sanoa pinkki vai kuunnella järjen ääntä ja valita läpinäkyvät. Taidan olla villi ja sanoa pinkki! :)

  12. Olis kiva kyl testata tollasta pompulaa, onnistun aina tuhoomaan normiponnarit parissa päivässä.
    Läpinäkyvä olis kiva. :)

  13. Mulla on itselläni niin lyhyet hiukset ettei paljon ponnaria pidellä, mutta kaikki tärkeimmät ystäväni ovat liehulettejä ja haluaisin heitä jotenkin muistaa noilla kirkkailla invisibobbleilla <3

  14. Hmmm hirveän vaikea valita tuon läpinäkyvän ja sinisen väliltä mutta nyt on niin kevätfiilis että valitsisin tuon navy bluen! Pikkusisko mut näihin tutustutti ja täytyy sanoa et ihan huikeita ovat!
    ps. sun blogia on ihan mahtavaa lukee! ; ) ihanaa kevään alkua!

  15. Asematunnelin Lush:ista saa tosi hyvää hiuspuuteria vaikka taitaa mennä hiusshampoo nimellä. Tai sanotaanko että ekoks ja eläinystävälliseks tuotteeks tosi hyvä. Ei kannata laittaa ihan tuveen saakka vaan justiinsa sinne latvoihin tuomaan volyymia kun tuntuu että se muuten kuivattaa sitä päänahkaa.

    NIIIIN juu ja mustat tai kirkkaat ois kivat :-D ehkä sinisetki

  16. oi mikä arvonta! Mulla on yks tollanen kirkas halpisversio, joka on venyny pilalle. Valkkaisin siis läpinäkyvät. :)

  17. läpinäkyvät testiin, jos nämä ikuiset tukkaongelmat helpottuisi!

  18. haluaisin tuollaiset läpinäkyvät!
    mulla jää aina sotkunutturaan perusponnarit jumiin ja joudun niitä saksilla hajottamaan etten tee hiuksille hallaa, nää olis kyllä hyvät!

  19. Huh, oon halunnu kokeilla noita jo niin kauan!! Läpinäkyvät ois huiput :)

  20. Poninhäntätukka näyttää paremmalta näillä ponnareilla!! Candy pink on täydellinen.

  21. omaa hiusväriä kasvatellessa tulee kyllä pidettyä tukkaa oikeestaan koko ajan kiinni. eli ehdottomasti olis tarvetta uusille hyville ponnareille : ) läpinäkyvät on mun suosikit!

  22. Läpinäkyvät on mun valinta. Olis kiva päästä testaan ponnareita.

  23. Kerran (tai varmaan parikin kertaa…) oon nähny noista ihmepompuloista arvontoja blogeissa, mutta en oo osallistunu koska ne on näyttäny niin oudoilta ja tyhmiltä enkä oo uskonu niihin. Mut nyt sitten ku kaikki vieläkin vaan jatkaa noiden ihkutusta, nii melkein pakostakin rupee miettimään sitä omaa mielipidettään uudestaan… :-D Joten ehkäpä mullekkin kelpais tollanen läpinäkyvä/kirkas pompulan tapainen, jos ei muuten niin lahjaks antaa niille kavereille jotka näihin on hurahtanut!

  24. iik pakko osallistua koska oon kadottanu kaikki puhelinjohtoponnarini =(( läpinäkyvät ois kivat!

  25. oispa siistiä saada noi vihdoin testiin, kehuja kuulunu tutuilta mutta ite en oo vielä muistanu hommata! läpinäkyvät ois musta kivoimmat :–)

  26. Ottaisin mieluiten läpinäkyvät pampulat niin maastoutuisivat vaaleaan tukkaan :)

  27. Ei vitsi noita ois kyllä kiva päästä kokeilemaan kun niitä on nyt niin hehkutettu! Ja tummanruskeet varmaan mieluiten :)

  28. Oi nää ois niin hyviä kun niistä ei kuulema jää niitä ärsyttäviä ponnarinrajoja! Tykkään pitää hiuksia ponnarilla pois silmiltä mutta sitten niissä menee sellainen jäätävä laine niskassa :( eli kirkkaat ois mun valinta!

  29. Pitääkin kokeilla tota hiuslakkaa, kuulostaa hyvältä. Mäkin toivoisin läpinäkyvät ponnarit! (jos saa valita toisenkin värin, niin pinkit :D)

  30. crystal clearit invisiboblet eli läpinäkyvät :) oon kummastellut noita sokoksella ja ihmetellyt voiko noi oikeesti olla joku hittijuttu XD ehkä niihin ihastuu kun käyttää, toivotaan

  31. Hei nää kiinnostaa!! Läpinäkyvät ja mustat vois olla yyberit! :–) Hitsi niiden nimi saa mun kielen kiemuralle. En ole tätä ennen keskittynyt niitten nimen lukemiseen kunnolla… invisibobble. Jooh nyt koitan pitää mielessä ton nimen enkä kääntää sitä mielessäni esim vibilibobbleksi!?

  32. oonki miettiny että pitää koklaa noit ponnareita jos ne nyt mukamas niin hyviä voi olla :D haha! mustat ois passelit jos osuis kohalle!

  33. Haluisin noi kirkkaat/läpinäkyvät ku hiukset on niin herkät että katkeilee koko ajan c:

  34. Oi vitsit, mun on pitänyt ostaa tuollaisia ponnareita varmaan vuosi, mutten ole ikinä kaupungilla muistanut! Tuollaiset läpinäkyvät olisi tosi kivoja. Ponnarit venyy ja paukkuu mun käytössä tosi nopeasti ja koko ajan saa olla kiristämässä kampauksia.

    Muuten, luonnollinen hiuspuuterivinkki: perunajauho! Kuulostaa hullulta, mutta toimii. Luin joskus muistaakseni Karkkipäivä-blogista tästä ihmeaineesta. Perunajauhon käyttö vaatii toki pesun samana päivänä.

  35. mun on pitänyt testata noita ponnareita jo niin pitkään, mut en oo ikinä muistanut ostaa!!
    mustat ehkä olisivat käytännöllisimpiä, tai ainakin kivoimman näköisiä!

  36. Voi vitsi, multa löytyy jotain halpispuhelinlankaponnareita ja neki on ihan parhaita! Hirvee himo testata onko nää kalliimmat versiot sitte parempia… Omani haluaisin läpinäkyvinä!

  37. Nonii nyt ois hyvä mahdollisuus kokeilla näitä! oon lukenut paljon juttua näistä, mutten oo saanut aikaseks ostaa :-D Mutta mustan väriset siis :-)

  38. uu en oo kuullutkaan tommosista :O läpinäkyvät vois olla aika koolit!

  39. Ihania ja tehnyt mieli niin kauan kokeilla! :)) Saamaton olen kai, kun en ole yhtään kappaletta vielä itse ostanut.. :D

    Pinkit ponnarit olisivat mielestäni aika pop! :)))

    Ja pitää muuten ehkä kokeilla tuota Batisten kuivashampoota! Onko tosiaan niin, ettei jätä ikävää harmaat tummaan tukkaan! :D Jonkun kuivashampoon kanssa kävi niin ja olen sen jälkeen ollut vähän arka kokeilemaan. :)))

  40. läpinäkyvät on musta kivoimmat!
    ja oooh ihanaa saako tota kuivashampoota kirsikkanakin! oon pitkään käyttänyt sitä tropical-hajua, pakko testata toikin!!

  41. Aivan uus tuttavuus tämä invisibobblet! Kirkas olis mieluisin :)

  42. Sain kaverilta yhden tuommosen ja oon tykännyt siitä paljon enemmän kun normi pompuloista. Se yks on turkoosi niin ois kiva saada vähän huomaamattomampi vaihtoehto, eli läpinäkyvistä tykkäisin. :)

  43. nää on kyllä hyviä! omistan kaksi ennestään mutta kirkkaita tahtoisin lisää :)

  44. Noita kirkkaita haluaisin. Oon kuullut paljon hyvää, mutta kokeillut en oo. Jännästi sitä aina lähtee lopulta mukaan näihin alkujaan ”kummallisuuksiin”. :D

  45. valkoset! oon aina halunnut kokeilla noita, mut jotenki en oo raaskinu ite ostaa :D

  46. voiii!! noi ois niin mun juttu! Mulla on tosi ohuet hiukset, niin auttaiskohan noi näyttämään mun hiukset tuuheammilta?;) läpinäkyvät olis mun valinta!:)

  47. Noi olis kiva saada kokeiluun :) valitsisin läpinäkyvät bobblet!

  48. Vitsi mullakin on kyllä suunnitelmissa kokeilla näytä! Kirkkaat olis mun valinta :-)

  49. Vitsi sulla on ollut ihania arvontoja paljon! :-) Näitä pompuloita onkin pitänyt kokeilla, kun niin moni on kehunut. Mä valkkaisin crystal clearit!

  50. Siulla on kyllä huippuja arvontoja koko ajan! Läpinäkyvän ottaisin jos saisin :)

  51. Oon nähnyt näitä joillakin ja miettinyt, mitä ihmeen donitseja ne on :D Jos todella toimii noin niin kirkkaita tahtoisin kokeilla!

  52. Oho, uusia ponnaritekniikoita täytyy aina kokeilla! Minulla oli jotain läpinäkyviä muovirenksuja, mutta tuntuivat olevan aika kertakäyttöisiä ja räpsähtivät poikki tämän tästä. Invisibobblet ottaisin kyllä mustina niin menisivät varmemmin päivittäiseen käyttöön.

  53. Oon varmaan ihan bore, mutta mustat kiinnostaa noista eniten. :)

  54. No pitääpä kokeilla onnea, ihan kiva olisi noita testata kun tulee lähes aina pidettyä hiuksia ponnarilla ja katkenneet hiukset ovat tuttuja… Myöskin ponnarin jatkuva kiristely :D Eli mielelläni ottaisin vastaan tuollaiset läpinäkyvät ponnarit!

  55. Ei vitsi nuo pompulit on jotain mitä oon koko elämäni tarvinnu mutten oo vaan tienny niitten olemassaolosta!!

  56. Noniin unohdin sitten innostuksessani vielä sanoa sen värin… Mustat ois jees!

  57. Oiii, nuo pinkit on niin mainion väriset, mutta ehkä kuitenkin ottaisin nuo kirkkaat. Tylsä mikä tylsä :D

  58. jos saa valita monta väriä, niin ottaisin kirkkaat, mustat, valkoiset, keltaiset ja punaiset! mut kyl kirkkaatki riittää ;-)

  59. Hei vitsi, oonkin miettinyt että näitä pitäis kokeilla! Noi läpinäkyvät toimis varmaan mulle parhaiten.

  60. Mukana arvonnassa : ) Noi läpinäkyvät varmaankin passais parhaiten !

  61. Kevääksi ja kesäksi ehdottomasti pirteää väriä, eli keltaiset olis ihanat! :)

  62. Jejee noi läpinäkyvät on kyllä aikas jees! Olis kiva kokeilla moisia, töissäkin kun joutuu ihan päivittäin ponnaria pitämään.

  63. Oi tuollaiset ois kätevät! jos saapi valita niin läpinäkyvät ottaisin :)

  64. Ottaisin kyllä nuo kirkkaat ponnarit! Kiva muuten kuulla niiden oikea nimi vihdoin, ollaan mietitty porukalla että miksi niitä kutsutaan! Tulee mieleen sellaiset vieteriavaimenperät mitä oli ala-asteella…:D

  65. näistä varmaankin musta tai läpinäkyvä! :) vaikuttais kivalta!

  66. Oijoi, kirkkaat puhelinlangat saisivat täältä kyllä odottavan kodin! :)

  67. Mä oon kyllä vakavasti harkinnut permanentin ottamista mun tukkaan, ihan sen takia että saan siihen rakennetta kampauksia varten ilman mitään vippaskonsteja, tupeeraamista ja tököttejä :D Nutturat meinaa pysyä huonosti ylhäällä, tuommosia värittömiä pompuloita olis kiva kokeilla!

  68. Läpinäkyvät ja mustat, vai oliko vain yksi väri valittavana? Jos, niin läpinäkyvä :)

  69. Kirkkaat tahtoisin kokeiluun kyllä. Itselleni on siunaantunut paljon paksua tukkaa, ja aina se ei ole vaan mahtava asia. Millään pikku pampulanrytkyillä tukka ei ryhdikkäällä ponnarilla pysy, mutta nuo lapsuuden puhelinjohtoponnarit näyttävät niin veikeiltä, että pakkohan niiden olisi toimia.

  70. Läpinäkyvät bobblet ois ihanat! Itse en ole vielä päässyt kyseisiä testaamaan ollenkaan. :)

  71. Hei, nää onkina jo pitkään ollut ostoslistalla! Jos arpaonni suosii, niin nuo kirkkaat olis kyllä siistit.

  72. Noita oonkin kuullut jo siskon hehkuttavan, mutten vielä ole itse älynnyt kokeilla. Valkkaisin varmaan ruskeanväriset :)

  73. Yleensä mulla on vaan mustia ponnareita, mutta mikäli mun ajatukset vähän hillitymmästä hiusväristä toteutuu, niin pinkit Invisibobblet ois aika söpöt!! Eli semmoset siis <3

  74. Mustat ois hyvät! Oonki miettiny et pitäskö näitä kokeilla….

  75. Ostin just pari viikkoa sitten paketin noita Invisibobbleja ja olen kanssa ihan myyty! Nämä yksilöt eivät katko hiuksia eivätkä taivuta niitä <3 Yhtään ponnaria ei ole mennyt rikki, mutta jaoin vahingossa kaikki Invisibobbleni ystävilleni samalla kun hehkutin niitä heille… :)) Nyt ois listalla läpinäkyvät Invisibobblet! Ihanaa kevään alkua Ida!! <3

  76. Läpinäkyvät olis huiput! Vaikuttavat tosi kivoilta ponnareilta.

  77. kirkkaat ois hienot! toisaalta taas värikkyys noissa olis mässyä :P mut valitsen kirkkaat!

  78. siniset invisibobblet oisi kivat, hehe :———-) mullekin on tangle teezer tuttu jo vuoden ajan, mut näitä hiussolkia ei oo tullu kokeiltua.

  79. meinasin vastatia että suklaanruskeaa kiitos, MUTTA heräsin juuri ja huomasin, että ulkona sataa lunta, vaikka eilen oli täysi kevät. Niinpä uhmaan takatalvea vastaamalla että superkirkas ja keväinen Submarine Yellow olkoon värini :)

  80. Vaikee valinta! Mutta ehkä läpinäkyvä olisi paras vaihtoehto, sopii sitten kaiken kanssa :-)

  81. Pitkään olen jo harkinnut näiden ostoa. Kirkkaat olisivat kaikista paras vaihtoehto minulle!