365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

30

maaliskuu 2014

42

COMMENTS

Hyvästit

Written by , Posted in Lifestyle

Huh. Jännää.

Jos mä olen jotain oppinut tässä viimeisten vuosien aikana, niin kuuntelemaan itseäni. Tekemään päätöksiä. Luovuttamaan niiden asioiden suhteen joihin en itse voi vaikuttaa. Ja uskomaan siihen, että joissakin asioissa kannattaa vain luottaa omaan fiilikseen muiden mietteistä välittämättä. Siihen liittyen mulla onkin uutisia teille.

Tein kuukausi sitten ison päätöksen ja irtisanoin itseni Re:fashionilta. Jännitti ihan hulluna soittaa Iinalle puhelu, vaikka olin miettinyt asiaa jo jonkin aikaa ja omassa mielessäni päätös oli selvä. Mulla oli silti hieman ristiriitaiset fiilikset, koska tykkään kaikista Re:fa-tytöistä niin kovasti ja tiesin että lähtöni aiheuttaisi jonkin verran hämminkiä portaalillekin. Ollakseni ihan rehellinen, musta tuntuu etten mä aivan täysin sovi Re:fashionin konseptiin. Jos mietitään tarkasti, niin en kyllä sopinut Indiedaysinkään konseptiin enää niitä viimeisiä kuukausia kun kaikki vähänkin samantyyliset bloggaajat vaihtoivat alustaa. Vaikka portaaleissa ei tietenkään ole kyse siitä, että kaikki bloggaajat ovat samantyylisiä (eihän siinä olisi mitään järkeä), koen, että ajatusten ja tyylin pitää silti sopia yhteen. Oli tosi helpottavaa lukea hetki sitten Hunajaista-Riikan blogimuutosta, samaistuin niin paljon hänen mietteisiinsä (vaikkakaan meillä ei ole Re:fassa koskaan ollut mitään vähimmäispostausmääriä, jotka ovat joillain bloggaajilla portaalista tai lehtitalosta riippuen ihan törkeitä). 

Ihan parin päivän päästä (jos kaikki menee hyvin tekniikan kanssa) blogini siirtyy osoitteeseen ida365.fi ja jatkan siis tästä eteenpäin miltei itsenäisenä bloggaajana. Ekaa kertaa sitten vuoden 2010 – silloin olen viimeksi bloggaillut omillani, ilman portaalin tukea. Huh miten jännää!! 

Kun perustin ensimmäisen blogini (mun ja Lindan yhteinen fashi ON!) vuonna 2007, en todellakaan ajatellut että bloggaamisesta tulisi mulle joskus työ. Vuodesta 2011 olen kuitenkin bloggaillut portaalien alla palkattuna bloggaajana 365 days with Ida -blogillani, joka on muuten ensimmäinen blogeistani joka on ihan ikiomani. Vaikka toisaalta, kai mä Puukkohupparitytöissäkin olin se aktiivisempi osapuoli, heh.

Nyt jännittää, sillä luovun portaalin tarjoamasta tuesta (sekä henkisestä että teknisestä, apua, ymmärränköhän enää yhtään mitään html-koodeista), kiinteästä kuukausipalkasta (joka on mahdollistanut sen, etten ole tehnyt muita töitä ekan opiskelusyksyn jälkeen) ja siitä tunteesta, että kuulun jonnekin. Mutta mä tiedän että tää on oikea päätös, mun ei oo hetkeen ollut näin helppo olla. 

Ihan tähän ei mun uutiset lopu, noin kuukauden päästä tulette kuulemaan kenen kanssa teen jatkossa yhteistyötä mun sisältöyhteistöiden suhteen, mutta se ei oikeastaan tee suurta muutosta mihinkään. Mun ei vain tarvitse itse käyttää aikaa siihen että myyn kamppiksia, vaan joku muu myy ja ehdottaa mulle sopivia – joihin lähden jos siltä tuntuu. Mun pitää funtsia kaikkia bannerimainosasioitakin uudelleen – Indiedaysilla ollessani mainokset (välillä kamalan rumatkin) mahdollistivat blogin säännöllisen päivittämisen ja sen, ettei mun ole tarvinnut tehdä opintojen ohella muita töitä – kun bloggaamisesta saa palkkaa, siihen haluaa panostaa. Ja puhun nyt nimenomaan banneripaikoista joita mulla ei Re:fashion-aikana ollut. Katsotaan mihin päädyn. 

Huh miten raskasta on pitää salaisuuksia! Onneksi pääsin vihdoin kertomaan teille. Nyt mua odottaa ihan uudet haasteet esim. blogin ulkoasun suhteen, että koettakaa kestää jos joku juttu ei näytä uudessa osoitteessa ihan heti siltä miltä pitäisi. Kuulin nähkääs just ettei mun ulkoasua voi siirtää uuteen osoitteeseen…….. apua. Voi siis hyvinkin olla että ekat päivät elellään sekamelskassa, niin kuin konkreettisissakin muutoissa aina. Parhaiten pysytte kärryillä seurailemalla blogini facebook-sivuja, lupaan infota siellä jos asiat ei sujukaan niin, miten toivon. Ja tietysti instagrammista saa kiinni (@ida365).  

Re:fashionilla ollaan niin superkivoja, että blogi on luvattu ohjata tästä osoitteesta suoraan uuteen – kenenkään ei siis pitäisi eksyä tässä siirrossa. JÄNNITTÄÄ! 

Lisää luettavaa:

42 Comments

  • ida365
  • ida365
  • ida365
  • ida365
 1. sisa
 2. maria
  • ida365
 3. hmn
  • ida365
 4. miffa
  • ida365
 5. essi
  • ida365
 6. kukka
  • ida365
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *