365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

31

maaliskuu 2014

47

COMMENTS

Pörröneuleessa ja pilkkusukkiksissa

Written by , Posted in Muoti

Heiii, täällä ollaan! Tervetuloa :-)

Uudessa blogissa. Tuntuupa kivalta ja jotenkin tosi jännittävältä. Olen ahertanut ulkoasun parissa viimeiset tunnit ja stressannut koko viime yön tätä siirtoa – heräilin vähän väliä ja tuntui että näin yöllä unta kaikesta mahdollisesta. Aamulla oli sen verran sekava olo, etten heti tajunnut mitkä sähköpostit olin saanut unessa ja mitkä oikeasti…

Nämä kuvat on viime viikolta, nappailtiin Majn kanssa asukuvat. Tuntuu raikkaalta pukea päälleen jotain muuta kuin talvikamppeita. Vaikka talvitakki on yhä käytössä, on jalassa jo ohuemmat sukkikset ja kevätkengät. Talvella vaatekaappi tuntuu tosi suppealta ja valikoima pieneltä, mutta eiköhän tuohon fiilikseen tulee taas muutosta kevään myötä. Oon myöskin alkanut tehdä kevätsiivousta vaatekaappiin ja taidan myydä Muotikirppiksellä pois kaiken, mitä en ole käyttänyt kahteen vuoteen ja kaiken mitä en osaa yhdistää mihinkään.

fluffy cardigan – VERO MODA (gifted) / linen t-shirt – Zara / skirt – H&M (gifted) /
flatform shoes – Vagabond / dotted tights – H&M / silver hoops – Glitter (gifted) 

 

Blogisiirrossa on kai kaikki mennyt nappiin. Laitoin hetki sitten mailia Bloglovinille että päivittäisivät tietoihini uuden osoitteen ja Blogilistalle pystyin vaihtamaan sen itse.  Mitäs muuta kautta te seurailette? Blogin facebookissa päivittelen uudet postaukset tuttuun tapaan ja nyt pitäis vielä muistaa minne kaikkialle oonkaan linkittänyt ton refa-osoitteen :-D  Jos joku asia ei toimi blogissa niin kuin pitäisi, niin kertokaa mulle niin voin selvitellä! :-) Pitäis muuten näkyä puhelimellakin fiksusti.

Lisää luettavaa:

47 Comments

 1. Christa K
  • ida365 ida365
 2. A
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 3. aino
  • ida365 ida365
 4. Maisie
 5. Alina
 6. santra
  • ida365 ida365
 7. Sohvi
 8. Jenna
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 9. saramuru
 10. SMM
 11. Sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *