SHAKE IT LIKE A POLAROID PICTURE

lifestyle
8 kommenttia

Eehehehe, huijasin, ei näitä Instant-kameroilla otettuja kuvia kuulu heilutella. Oli ihan pakko tulla vielä hehkuttamaan ennen jokailtaista House of Cards -jaksoa (siinä muuten teille törkeän hyvä sarja katsottavaksi, jos ette jo katso!) Plastic Camerasin uutuuksia – saatiin valikoimiimme Fujifilmin Instax Mini 8 -kamerat!! Nuo ovat Instant-kameroita, eli kuva tulostuu samantien valokuvapaperille ja kehittyy valmiiksi parissa minuutissa. Vähän niin kuin polaroidit ennen vanhaan…

Ehdin nappasta vasta yhden kuvan, mutta VITSIT miten siistiiääää!! Moni luulee näitä instant-kameroiden filmejä kalliiksi, mutta en nyt sanoisi. Jos tavallisen 24 kuvan filmirullan kehittäminen maksaa ilman alennuksia n. 23 €, tulee yhdelle kuvalle hintaa about 1€. Sama homma on näissäkin – 10 valokuvan paketti maksaa 10,90€. Eli siis ei sen hintavampaa. Siinä missä itse tykkään räpsiä filmille kuvia vähän milloin mistäkin, tulen kyllä näiden instant-kuvien kanssa olemaan pikkuisen harkitumpi. Hitsit, en malta odottaa kesää jotta tää pääsee kunnolla käyttöön!! <3___<3 Ehdin siis tietty jo ostaa itselleni yhden, arvaatteko kumman värisen?

Jos tulee kysyttävää näihin liittyen, niin infoan mielelläni! Nyt vaan ois kiire kattoon sitä sarjaa… 

Kamerat löytyvät Plastic Camerasin verkkokaupasta hintaan 99,90€.

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. siis eilen just ostin saman kameran eri merkkisenä, oisin kyllä ostanut teiltä jos oisin tän nähnyt ekaks :-D nooh tota filmiä voin jatkossa tilailla sitte teijän paketteina!!:-)

  2. Jee! Taidan tietää mitä pyydän Ellulta lahjaks seuraavalla kerralla ;) Eikö oo muuten sairaan koukuttava toi House of Cards!! Ootin aina päivisin et olis jo ilta ja voisin mennä kattoon sitä himaan :D sit kun oot viimeistelly sen ni suosittelen The Bossia, vähän saman aiheinen mut ihan hitusen ahdistavampi :D pusuja berliinistä!

    1. UUUU<3!! I KNO tää on ihan sairaan kiva!:--D

      Ja JEP!?!?!?!? Meil ei oo kakkosta enää ku pari jaksoo kattomatta, en keeeestä :--( niin jännä, huhhu! ja hei kiitos, pitääpä googlaa toi koska ei soita kelloja nimi?

      Hiiih pusuja takas beibi<3 mähän tuun sinne ihan parin viikon päästä btw!?

  3. Eikä, ihan mahtavaa! Just luin tosta hetki sitten ja tulitte mieleen mutta silloin ei ollut vielä valikoimassa. Toivottavasti ei myydä heti loppuun koska pitänee vähän säästää… :)

    1. MAHTAVAA! :-* nää on ihan parhaita! Hiiih katsotaas kauan eka erä kestää, nyt on myyty kaks ja läheiset varannu kaks :-) tilattiin siis 10!

  4. Eikä, mahtavaa :’-) ton filmin pitäisi sopia myös mun vähän vanhempaan instax mini 25 -kameraan, on ollut loppu jo jonkin aikaa joten taidan laittaa tilauksen tulemaan!!

    1. JOOOOoOO!!! <3 mun kaverilla on instax mini 25 ja sen filmit oli samoja mitä meilläkin :-)) jihuuu!!