365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

13

toukokuu 2014

46

COMMENTS

Kesä filmille

Written by , Posted in Lifestyle

Teistä varmaan suurin osa lukee Henriikan Aamukahvilla-blogia ja siten tiedätte, miten kekseliäs ja vallaton tyyppi on kyseessä? Noh, kuulkaas, meillä on Henriikan kanssa teille kiva kesäjuttu. Henriikka ehdotti mulle hauskaa kesätekemistä tässä alkukeväästä ja suostuin tietysti heti. Muutamien fb-viestittelyjen jälkeen meillä on kasassa kiva filmikuvailu-haaste, johon me halutaan teidät kaikki mukaan! 

Kesä filmille haastaa teidät sekä mut ja Henriikan kuvailemaan kesän ajan filmikuvia, yhteensä 36 ennaltamäärättyä kuvaa. Minä keksin Henriikalle kuvaustehtävät yhdessä Lauran kanssa ja Henriikka lähetti meille omat kuvaustehtävänsä, jotka me aiotaan molemmat Lauran kanssa toteuttaa. Laura on siis mun Plastic Cameras -kumppani ja on mukana tässä kuvaushaasteessa rakkaudestaan filmikuvailuun. Päätettiin myös lahjoittaa Plastic Camerasilta ihanan vintage-henkinen Diana Mini Henriikalle, jotta tämä pääsisi kuvailemaan kunnolla. Tuo Diana Mini on niin nappivalinta Henriikalle, hihii.

Milläs näistä sitten rupeaisi kuvailemaan… 

Tässä on Henriikan keksimät kuvaustehtävät. Nämä me sitten aiotaan Lauran kanssa kuvata omilla kameroillamme ja toivotaan tietysti, että tekin tartutte haasteeseen! Ideana on nimittäin se, että kun kesän lopuksi filmit on täynnä ja kuvat kehitetty, julkaisemme ottamiamme kuvia blogeissamme. Lisäksi me halutaan julkaista teidän ottamia kuvia, joten kun otatte osaa haasteeseen, toimittakaa meille kesän lopulla filmikuvia skannattuna tai ottakaa kuvasta kuva. Mietittiin myös, että arvotaan Henriikan kanssa jotain pientä kivaa kaikkien kuvien lähettäneiden kesken, joten kantsii lähettää kuvia otsikoituna sähköpostilla joko mulle (ida365blog[@]gmail.com) tai Henriikalle (aamukahvilla[@]gmail.com) niin saamme teidät kiinni. Voitte luottaa meidän makuun sen suhteen, että keksimme kyllä jotain kivaa. Julkaistaan noita teidän lähettämiä kuvia sitten ristiin kummankin blogeissa kuvaajan nimen/nimimerkin/blogiosoitteen kera tai anonyymisti, miten vaan. 

Ihanaa, syksyllä luvassa kesäfiilistelyä filmikuvien parissa! Osallistua voi yhdellä tai useammalla kuvalla, sinä päätät tartutko koko haasteeseen vai kuvaatko listalta vain omat lempparisi. Eikä ole mitään väliä, kuvaatko näitä Henriikan keksimiä haasteita vaiko niitä, jotka me lähetettiin Henriikalle (ne löydät TÄÄLTÄ). Minä aion tietysti kuvata jokaisen Henriikan keksimän tehtävän filmille, jolle mahtuu 36 kuvaa. Jännittää! Mun tarvii siis päästä kuokkimaan jonkun kesähäihin (tai pitäkää joku häät extempore, kamut hoi?) ja muistaa ottaa kamera mukaan öisille seikkailuille. Tästä tulee kivaa!!

Kuvailu alkakoon HETI! Ja kuvausaikaa on elo-syyskuun vaihteeseen, kuvien pitäisi nimittäin olla meillä syyskuun loppuun mennessä. Älkää huoliko, muistuttelen sitten lähempänä kyllä, mutta nyt kannattaa sitten kaivaa filmikamerat tai kerttikset esille ja ostaa uusi filmi ja suunnata ajatukset kuvatehtäviin. Viikonloppuna pitäisi jo olla paljon keväisempää.

Iäääks, toivottavasti osallistutte!! (tähän se apina-emoji jolla on kädet silmillä) ♥

Lisää luettavaa:

46 Comments

  • ida365
 1. elli
 2. alisa
 3. miffa
  • ida365
  • ida365
  • ida365
 4. Min
 5. hhii
  • ida365
  • ida365
  • ida365
 6. Jenna
  • ida365
 7. iina
  • ida365
 8. Helena
  • ida365
 9. aino
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.